Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE DEVA İFTARINDA ADAY ADAYI TANITIMI..

Millet İttifakı siyasi parti

Millet İttifakı siyasi parti temsilcileri, STK’lar, muhtarlar ve partililerin yoğun katılımı ile teşkilat iftarını düzenleyen DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı, milletvekili aday adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Teşkilat iftarını yoğun katılımla gerçekleştiren DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı kurduğu Halil İbrahim Sofrası bereketini paylaştı. Millet İttifakı siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu önderleri, dernek başkanları, mahalle muhtarları ve partililerin yoğun katılım gösterdiği programda milletvekili aday adayları da kamuoyuna tanıtıldı. Hep birlikte dualar eşliğinde oruçların açıldığı iftar programı sonrası DEVA Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayları Serkan Süslü, İsmail Özcan, Osman Nuri Aslan ve Hasan Özcan kendilerini tanıtarak geleceğe ilişkin plan, proje ve düşüncelerini ifade ettiler.

DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Mimar Hasan Keleş de yaptığı selamlama konuşmasında 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaptı. DEVA teşkilatları olarak gece-gündüz demeden saha çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Başkan Keleş, Genel Başkan Ali Babacan’ın selamlarını konuklara iletti. Keleş, Millet İttifakı iktidarında gelecek güzel yarınların mutlaka inşa edileceğini söyledi.

Reklamı Geç