Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ESNAF ODASI PROJE VE HİZMET MERKEZİ OLDU..

Ümraniye Esnaf Odası’nın o

Ümraniye Esnaf Odası’nın o eski hantal yapıdan kurtulup proje ve hizmet merkezi olduğunu kaydeden Başkan Mehmet Özdil; “Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Bakınız öyle güzel işler yapıyoruz ki, Sancak Holding bile proje ortağımız olmak istiyor” dedi.

ozdil esnaf huzur kahvalti 1Düzenlediği kahvaltılı esnaf buluşmalarını sürdüren Ümraniye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Özdil, Sanayi Siteleri ve KADOSAN’dan sonra Çarşı olarak bilinen Atatürk Mahallesi esnafıyla Huzur Lokantası’nda bir araya gelip çalışma ve projelerini değerlendirdi. Esnafın istek ve taleplerini de dinleyen Başkan Özdil, yine önemli açıklamalar yaptı. Göreve geldikleri günden bugüne yaşadıkları süreci değerlendiren Özdil, Oda olarak Türkiye’de ses getiren üye aidatı indirimini önümüzdeki günlerde hepten ‘sıfır’layacak bir sistem üzerinde çalıştıklarını ve bunu başaracaklarına inandıklarını ifade etti.

ozdil esnaf huzur kahvalti 4BİZ SANDIK Kİ TÜRKİYE’NİN EN ZENGİN ODA’SINA BAŞKAN OLDUK, MEĞER…

Kendilerinden önceki yönetimin Oda mallarını yok pahasına adeta peşkeş çektiğini bir kez daha anlatan Başkan Mehmet Özdil, “Bunu biz değil Gümrük ve Ticaret Bakanlığı müfettiş raporları söylüyor. Aylık 10 bin lira kira getirisi olan bir mülkü siz kalkar da 60 bin liraya satarsanız ve sattığınız kişi de yine kendi kurduğunuz vakıf adı altındaki kendi kuruluşunuz olursa bizler de gün gelir sizin adınıza hukuk önünde hesabını sorarız. Sizlerin desteği ile bu göreve seçildiğimiz zaman biz sanıyorduk ki Türkiye’nin en zengin Oda’sına başkan olduk. Meğerse Oda’nın içi boşaltılmış başkan olarak oturacağımız bir makamı bile yokmuş. Hal böyle olunca da şu anki yerimize taşındık ve sizler adına bu hukuk mücadelesini başlattık. Şimdi Oda’mızın mallarını yargı kararı ile yeniden kazanıp sizlerin hizmetine sunmanın mücadelesini veriyoruz ve sizlerin de destek ve inancı ile bu çabamız boşa gitmeyecek” şeklinde konuştu.

ozdil esnaf huzur kahvalti 3EĞİTİMDEN SAĞLIĞA, HUKUKİ ALANDAN MALİ KONULARA ÜCRETSİZ DESTEK…

Bir yandan hukuk mücadelesi verirken diğer yandan da olağanüstü çabalarla esnafa hizmet ürettiklerini kaydeden Özdil; “Boş geçen tek bir anımız yok. Sabah 7 akşam 7 gerek makamda gerekse sokakta sizlerle birlikte sizler için çalışmalarımıza devam ediyoruz. ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sloganımızla kayıtlı-kayıtsız binlerce esnafımıza mali, sağlık, hukuki ve sosyal alanlarda sayısız hizmetler sunuyoruz. Odamızın avukatları ücretsiz olarak siz üyelerimizin hizmetinde aynı şekilde mali konularda da her türlü sorun ve sıkıntılarınıza yardımcı oluyoruz. Yine sağlık alanında Göz Hastanemizde ücretsiz muayene ve tedavide yüzde otuz indirim hakkı ile diğer birçok sağlık kuruluşundan özel indirimler siz esnafımız için anlaştığımız konulardan sadece birkaç tanesi. Bu yıl burslu öğrenci sayımızı 28-30’a kadar çıkardık ve yeni yılda inşallah bu sayıyı yüze ulaştırmayı hedefliyoruz. Üyemiz olsun veya eski esnafımız olsun darda, sıkıntıda olan tüm kardeşlerimizin yardımına koşuyoruz. Bu noktada sizlerden bilgi ve yönlendirme bekliyoruz. Yapmaz iseniz sizler de vebal altında kalırsınız” dedi.

ozdil esnaf huzur kahvalti 6“SANCAK HOLDİNG ODAMIZIN PROJELERİNE ORTAK OLMAK İSTİYOR”

Oda üyesi esnafın işlerinin geliştirilmesi noktasında da önemli projeler üzerinde çalıştıklarını söyleyen Mehmet Özdil; “Ümraniye Esnaf Odası artık yerinde sayan, ne işe yaradığı belli olmayan bir yapıdan kurtulup üyeleri için çalışan ve bu noktada gecesini gündüzüne katan bir yönetime sahip artık. Bakınız öyle bir sistem oluşturacağız ki binlerce üyemiz birbirlerinden alışveriş yapma fırsatı yakalayacak ve büyük indirimlerle aldığı malı en iyi imkanlarda pazarlama şansı elde edecek. Büyük holdingler indirim fırsatları için kapımıza kadar gelip en iyi fiyatları veriyorlar. Ülkemizin önde gelen en büyük markalarından bir tanesi Sancak Holding, Oda’mızın bu tür projelerine ortak olmak istiyor. Oda olarak esnafımızın lehine ve yararına kazanımlar sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

ozdil esnaf huzur kahvalti 2

ozdil esnaf huzur kahvalti 5

Reklamı Geç