Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ESNAF ODASI’NDAN BEREKETLİ İFTAR SOFRALARI..

Başta oda üyeleri olmak

Başta oda üyeleri olmak üzere toplumun çeşitli kesimleri ile iftar sofralarında bir araya gelen Ümraniye Esnaf Odası, bereketli hizmetler sunmaya devam ediyor. Oda Başkanı Mehmet Özdil; “Siz yanımızda olmaya devam ettikçe altından kalkamayacağımız hiçbir iş yoktur” dedi.

umresnfitr4Sürekli gerçekleştirdiği sosyal faaliyetlerine Ramazan ayında hız veren Ümraniye Esnaf Odası, başta üyeleri olmak üzere toplumun çeşitli kesimleri ile iftar sofralarında bir araya geldi. Şark Düğün Salonu ve Fatih Sultan Mehmet Sanayi Sitesi’nde verdiği iftar davetlerinde Ümraniye esnafını iftar sofralarında buluşturan Oda Başkanı Mehmet Özdil, mahalle muhtarları ile de iftar yemeğinde bir araya gelip esnaf için yapılan ve yapılacak olan çalışmalar noktasında istişarelerde bulundu.

umresnfitr11Ümraniye Esnaf Odası’nın mahalle muhtarlarına yönelik düzenlediği iftar yemeğine muhtarların yoğun katılımı gözlendi. Davette bir teşekkür konuşması yapan Başkan Mehmet Özdil, mahalle bazında esnafın muhtarlarla koordinasyonuna işaret etti. Muhtarlar Federasyonu Başkanı Kadir Delibalta da, esnafın sorunları ile yakından ilgilenen Oda yönetimine teşekkür etti.

umresnfitr10FSM Sanayi Sitesi’ndeki iftar davetine de bölge esnafının yoğun katılımı verdi. Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ali Turan ve çok sayıda esnaf temsilcisinin katıldığı yemekte bir konuşma yapan Başkan Mehmet Özdil, esnafın yararına olan çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

umresnfitr5Oda aidatlarını düşürdükleri ve esnafla her zaman yakın diyalog içerisinde oldukları için İstanbul’daki diğer 152 Oda ile kavgalı duruma geldiklerini söyleyen Özdil; “Siz esnafımızın menfaatine olan her iş için gerekirse bakanlığa bile kafa tutar sizin hakkınız için mücadele veririz. Yeter ki sizler yanımızda olmaya devam edin” şeklinde konuştu.

umresnfitr9Göreve geldikleri günden bugüne Ümraniye esnafının geçmiş yönetim döneminde adeta gasp edilen mülklerini geri almak için büyük bir mücadele sergilediklerini ifade eden Özdil, hukuki açıdan önemli mesafeler kat ettiklerini belirtti ve “Sizlerin desteği ile bu mülklerimizi geri alıp, siz esnafımızın hizmetine sunmakta kararlıyız” dedi.

umresnfitr1Esnafa ücretsiz mali müşavirlik, iş güvenliği ve avukatlık gibi hizmetler sunduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Özdil; “Gecenin kaçı olursa olsun hiç çekinmeden bu arkadaşlarımızı arayıp destek ve yardım talebinde bulunabilirsiniz. Çünkü bu uzman arkadaşlarımızı size hizmet için görevlendirdik” dedi. İndirimli sağlık hizmeti konusuna da değinen Özdil, “Anlaşma sağladığımız özel hastaneden hiçbir belge göstermeksizin sadece Oda’mızın adını vererek % 30 indiriminizi almayı unutmayın” dedi.

umresnfitr12

umresnfitr8

umresnfitr7

umresnfitr6

umresnfitr3

umresnfitr2

Reklamı Geç