Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE ESNAFI BU HABERİ İYİ DUYSUN..

Ümraniye Esnaf Odası, Duymak

Ümraniye Esnaf Odası, Duymak İşitme Cihazları Merkezi ile yaptığı protokolle, oda üyesi esnaf ve yakınlarının 1 yıl süreyle ücretsiz olarak işitme taraması yaptırma imkanı başlattı.

duymakumr 1Esnaf ve sanatkârlar ile çalışanların mesleki ve teknik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan Ümraniye Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Mehmet Özdil’in başkan seçilmesinin ardından, hizmetlerini artırarak devam ettiriyor. Birçok kurum ve kuruluşla anlaşmalar imzalayan Ümraniye Esnaf Odası, son olarak Duymak İşletme Cihazları Merkezi ile gerçekleştirdiği protokolle üyelerine avantajlı imkânlar sunmaya devam ediyor. ‘Ümraniye’de duymayan kalmasın’ sloganıyla başlatılan protokol kapsamında oda üyesi esnaf ve yakınları, Duymak İşitme Cihazları Merkezi’nde 1 yıl süreyle ücretsiz olarak işitme testi yaptırabilecek.

duymakumr 4Ümraniye Esnaf Odası’nda gerçekleştirilen anlaşma sonrası ilk testi kendi yaptıran Oda Başkanı Mehmet Özdil, “Söz verdiğimiz gibi, her zaman her koşullarda esnafımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Amacımız, esnafımızın yüzünün gülmesi, çalışanların ve ailelerinin mutlu olması. Bu kapsamda, yapılması gerekenlerin en iyisini yapıyoruz. Yaptığımız bu protokolle, işitme sorunu yaşayan üyelerimiz ve yakınları ücretsiz olarak yararlanabilecek” dedi.

duymakumr 3Kendisi de oda üyesi ve yıllardır Ümraniye’de esnaf olan Duymak İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi sahibi E. Arslan Arslan, “Her zaman esnaf dayanışmasından yanayız. Aynı ilçe de aynı kişilere hizmet ediyoruz. Böyle bir anlaşmayla esnaf dostlarımız ve yakınlarına destek olmak bizleri son derece mutlu eder. Sadece test değil diğer hizmetlerimizde de esnaf dostlarımıza destek olacağız” diye konuştu.

duymakumr 2DUYMAK İŞİTME MERKEZİ

Duymak İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi yaklaşık 10 yıldır Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde hizmet vermektedir. Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsatlı işitme merkezi olan Duymak, Danimarka malı İnterton marka işitme cihazlarının satış ve sonrası hizmet ve teknik servis olarak faaliyet göstermektedir. Kurumda, satış müdürü, sorumlu müdür, odyometrist ve teknik personeli müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

TAMİR VE TEKNİK HİZMETİ DE VERİYOR

Bünyesinde işitme cihazı uygulamaları, işitme ölçümleri, işitme cihazı pili ve kulak kalıpları tamir ve teknik servis hizmeti verilmektedir. Satışını gerçekleştirdikleri işitme cihazlarına 2 yıl garanti veren kurum, kullanım konusunda ise ömrü boyunca hizmet vermektedir.

Reklamı Geç