Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE VE ATAŞEHİR’DE HAFTA SONU SEÇİM MESAİSİ…

Hafta sonu seçim mesaisine

Hafta sonu seçim mesaisine Ataşehir ve Ümraniye’de devam eden CHP Büyükşehir Adayı İmamoğlu, gittiği her yerde büyük coşku ile karşılandı. Ataşehir’de Battal İlgezdi, Ümraniye’de ise Cafer Aktürk’le birlikte esnaf ziyaretleri yapan İmamoğlu, İYİ Parti ziyaretinde; “Bana anketleri sorana gülen yüzüme bakın sonuçları görürsünüz diyorum” diyerek partililerin sakin ve güler yüzlü olmalarını istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti’nin oluşturduğu Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Adayı Ekrem İmamoğlu, hafta sonu seçim mesaisini Ataşehir ve Ümraniye’de tamamladı. Güne Ataşehir’de başlayan İmamoğlu, umum servis aracı işletmecileri esnafıyla buluştu. Servisçilere söz veren İmamoğlu, “Tehdit değil tahdit getireceğim. Söz verdim; göreve geldikten en geç 6 ay içinde bu sorunu çözeceğim” dedi. CHP Ataşehir Adayı Battal İlgezdi ile birlikte esnafla sohbet eden İmamoğlu daha sonra Ümraniye’ye geçti.

Ümraniye’de İYİ Parti’nin de destek vererek ittifak kurduğu CHP Adayı Cafer Aktürk ve partililerle birlikte sanayi sitesini ziyaret ederek esnafın taleplerini ve sorunlarını dinleyen İmamoğlu, daha sonra Pazar ziyareti yaparak mini bir miting gerçekleştirdi. İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Cumartesi günleri kurulan halk pazarını ziyaret eden İmamoğlu, pazar tezgahının üstüne çıkarak kısa bir konuşma yaptı.

İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı ziyaretinde İl Başkanı Buğra Kavuncu yaptığı kısa konuşmada Türkiye’nin bir çok bölgesinde CHP ile güç birliği yaptıklarını söyledi. Ekrem İmamoğlu’nun Belediye Başkanlığı’nın ilk ve tek öncelikleri olduğunu söyleyen Kavuncu, “İnşallah 31 Mart gecesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturacağız” dedi.

Ekrem İmamoğlu ise, “İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etmekten büyük keyif alıyorum. Bizim derdimiz İstanbul’un bu kötü gidişine hep birlikte dur demek. O bakımdan İstanbul için birlikte ve omuz omuza çalışacağız. Sahada çalışacaksınız. Çalışmak zorundayız. Çok ama çok çalışacaksınız. İnanın en çok çalışanınız olacağım, göreceksiniz” dedi. “Bana anket sonuçlarını soranlara diyorum ki gülen yüzüme bakın anket sonuçlarını göreceksiniz” diyen İmamoğlu, partililere sakin olmaları ve çarşıda pazarda güler yüzle vatandaşın karşısına çıkmalarını söyledi.

İmamoğlu daha sonra Cumartesi günleri kurulan halk pazarını ziyaret etti. Burada pazar tezgahına çıkan İmamoğlu, bir çocuğu kucağına aldı. Burada pazarcılara yönelik kısa bir konuşma yapan Ekrem İmamoğlu, “Ümraniye’de halkımıza çok teşekkür ediyorum. Sizi sadece ziyarete geldim. Beni bu kadar sevgi ve saygıyla karşılamanız yüreğimi öyle büyüttü ki, inanamazsınız” dedi.

Reklamı Geç