Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Ümraniye’de değişimi ve dönüşümü birlikte başaracağız”

Aday adayı başvurularının hız

Aday adayı başvurularının hız kesmediği Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda 31 Mart yerel seçim yoğunluğu yaşanmaya devam ediyor. Mevcut meclis üyesi Şenol Berk, “Yeni dönemde değişim ve dönüşümü birlikte başarmak için varım” diyerek adaylık başvurusunu yaptı.

CHP Ümraniye Belediye Meclis Üyesi ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Şenol Berk, 31 Mart seçimlerinde değişim ve dönüşümü gerçekleştirecek ekiple birlikte görev ve sorumluluk almaya hazır olduğunu beyan ederek adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Tokatlı hemşerileri partinin önde gelen isimlerinden CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Baylan ve meclis üyesi adayı Veysal Sarar da Şenol Berk’in adaylık müracaatında yanında yer alarak destek oldular.

Şenol Berk’in adaylık başvurusunu teslim alan İlçe Başkanı Hakan Kızılelma, başarılar diledi. Meclis üyesi ve yeni dönem aday adayı Şenol Berk de yaptığı açıklamada bugüne kadar birlikte yol yürüdüğü partililere, hemşerilerine ve bütün Ümraniyelilere teşekkür etti. Berk, “31 Mart’ta Ümraniye’de değişim ve dönüşümü hep birlikte başaracağız. Cumhuriyet Halk Parti’mizin sosyal demokrat ve halkçı belediyecilik anlayışını Ümraniye’de hakim kılacağız” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç