Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE HEMŞERİ DERNEKLERİYLE BULUŞMA SÜRÜYOR..

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında her sabah ilçedeki farkı bir mahallede vatandaşlar ile bir araya geliyor. Başkan Hasan Can, bu sabah da Tantavi Mahallesi’nde bulunan Ümraniye Siirtliler Derneği’ndeydi.

ümraniye siirt bulusması 1Dernek ziyaretine Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Eminmollaoğlu, Maliki Ejder Batur ve Mustafa Küçükkapdan, AK Parti Tantavi Mahalle Teşkilatı Başkanı Ali Keskin, Ümraniye Siirtliler Dernek Başkanı Abdurrahman Akbaş ve Siirtli hemşehriler katıldı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Ümraniye Siirtliler Dernek Başkanı Abdurrahman Akbaş, Başkan Hasan Can’a “hoş geldiniz” dileklerinde bulunarak, derneklerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

ümraniye siirt bulusması 4AK Parti Tantavi Mahalle Teşkilatı Başkanı akkadikoy.com Ali Keskin, “Sayın Başkanım mahallemize hoş geldiniz. İnşallah referandumda Tantavi Mahallesi görevini en iyi şekilde yerine getirecek” dedi. Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, Ümraniye Belediyesinin yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgiler verdi.

ümraniye siirt bulusması 2Ardından Belediye Başkanı Hasan Can konuşmasını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Siirt’ten milletvekili olduğunu ve bir şiir okuduğu için hapse atıldığını dile getiren Başkan Hasan Can, “Muhtar dahi olamaz dedikleri Sayın Cumhurbaşkanımız, şuan devleti yönetiyor” dedi. Türkiye’de geçmişten günümüze kadar uygulanan yönetim biçimlerini ve yeni anayasa ile birlikte geçilecek olan Cumhurbaşkanlığı sistemini değerlendiren Başkan Hasan Can, “Yeni anayasa ile birlikte Türkiye’de hükümet krizi diye bir şey kalmayacak” dedi. Başkan Hasan Can, “Bu sistemin bizi en çok ilgilendiren tarafı istikrardır. Bu ülkenin istikrara ihtiyacı var. Ülkemizin kalkınma dönemleri hep tek başına iktidarın olduğu dönemlerdir” dedi.

ümraniye siirt bulusması 3Ziyaret Ümraniye Siirtliler Derneğinin ikramlarıyla son buldu.

Reklamı Geç