Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE KALICI ESERLERİN SAYISI HIZLA YÜKSELİYOR…

Ümraniye Belediyesi öncülüğünde hayırsever

Ümraniye Belediyesi öncülüğünde hayırsever Tanfer Ailesi tarafından Dudullu’da yaptırılacak olan Sadrettin Tanfer İlkokulu’nun temel atma töreninde konuşan Başkan Hasan Can, terör ve arkasında duran küresel güçleri lanetleyerek “Men Dakka Dukka” dedi.

umraniye okul temeli 10Eğitimden sağlığa, ulaşımdan kentsel dönüşüme hayatın her alanında ilçeye 300 civarında kalıcı eser kazandıran Ümraniye Belediyesi, yeni bir hizmetin daha temelini törenle attı. Belediyenin öncülüğünde Yukarı Ddullu’da hayırsever Tanfer Ailesi tarafından yaptırılacak olan Sadrettin Tanfer İlkokulu’nun temeli törenle atıldı.

umraniye okul temeli 2Kaymakam Suat Dervişoğlu, Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Hayırsever Tanfer Ailesi’nin önde gelen isimleri, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan, Mahmut Emin Mollaoğlu ve Ejder Batur, bazı muhtarlar ve birçok davetlinin katıldığı temel atma töreninde ilk konuşmayı Başkan Yardımcısı Ejder Batur yaptı.

umraniye okul temeli 8Hayırsever Tanfer Ailesi tarafından yaptırılacak okul hakkında bilgiler veren Başkan Yardımcısı Ejder Batur, 18 derslikli okulun 2017-2018 eğitim ve öğretim dönemine yetiştirileceğini kaydetti. Başkan Hasan Can’ın direktifleriyle ilçeye 300 civarında kalıcı eser kazandırdıklarını söyleyen Batur, imar noktasında büyük bir hamle gerçekleştirdiklerini ve 250 bin civarında bağımsız konut ruhsatı ile Ümraniye’nin büyük bir gelişme sergilediğini ifade etti.

umraniye okul temeli 5Ak Parti İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu da yaptığı konuşmasında Türkiye’nin son 10 yılda Ak Parti iktidarı ile büyük bir değişim ve gelişim hamlesi yaşadığına vurgu yaptı. Her bir hizmetin reform niteliğinde olduğunu ifade eden Çakıroğlu; “İşte bu yükseliş hamlesini hazmedemeyen ve çekemeyenler önümüze türlü türlü belalar çıkarmaya çalışıyor. Ancak Türkiye büyük ve güçle bir ülkedir ve her türlü belanın üstesinden gelecek kadar birlik ve beraberlik içindedir” şeklinde konuştu.

umraniye okul temeli 6İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen de konuşmasında belediyenin de öncülüğünde yaptırılan derslikler sayesinde ilçedeki sınıf mevcudunun 56’lardan 25’lere düştüğünü ve hedeflerinin bu sayıyı çok daha aşağılara çekmek olduğunu kaydetti.

umraniye okul temeli 7Hayırsever Tanfer Ailesi adına konuşan AKS Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Faik Tanfer de, “Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Beyefendi’ye böyle hayırlı bir işe bizleri de ortak ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.

umraniye okul temeli 3Kaymakam Suat Dervişoğlu; “Ümraniye bu tür yatırımlar ve hayırsever vatandaşlarımızın katılımıyla, birçok hizmette önde giden bir ilçe olmaya devam ediyor. Bu anlamda Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Beyefendi’yi ve ekibini takdir ediyorum” dedi.

umraniye okul temeli 4Mübarek Ramazan ayını tebrik ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Hasan Can ise; “Böylesine hayırlı bir hizmetin temel atma töreninden gönül istiyor ki böyle mübarek güzel bir günün feyiz ve maneviyatını konuşalım lakin başımıza musallat edilen ve her gün canımızı yakan terör belası buna ne yazık ki geçit vermiyor” şeklinde konuştu. Başkan Can, Gezi olaylarından diğer birçok olaya her bir girişimin Türkiye’nin yükselişini önlemek için yapıldığını kaydetti.

umraniye okul temeli 12Üçüncü Havalimanı’ndan Kanalistanbul’a, Körfez Köprüsü’nden daha nice sayısız esere Türkiye’nin devrim niteliğinde hizmet ve yatırımlarla dünya ülkeleri arasındaki gelişmişlik sıralamasında 25. sıradan 16. sıraya yükselmesinin ve önümüzdeki süreçte ise ilk 10 ülke arasına girme hedefiyle yoluna devam etmesinin birilerini işine gelmediğini kaydeden Başkan Hasan Can; “Adamlar elbette bundan rahatsız olacak ve önümüze engeller çıkaracaklar” dedi.

Bu engellerin başında terör belasının geldiğini ifade eden Başkan Can; “Polisimiz, askerimiz ve sivil vatandaşımız neredeyse her gün canlarımız şehit oluyor. Bu memleketin ekmeğini yiyip askerine ve polisine kurşun atana da, terör belasını başımıza musallat edene de lanet olsun” dedi. Terörün bir gün herkes için tehdit olabileceğini kaydeden Başkan Can; terörün arkasında duran küresel güçleri kastederek ‘eden bulur’ manasına gelen “Men dakka dukka” dedi.

Sözlerinin sonunda Ümraniye’de 14 yıl boyunca gerçekleştirdikleri hizmet ve yatırımlara değinen Başkan Can; “Şu fani dünyada kılıcı olan insanlar değil eserleridir. Yoksa; caddeler, yollar, parklar, kültürel ve sosyal onca eserin tamamı insanımıza hizmet içindir. Rabbim görev yaptığımız süre boyunca 300 civarında kalıcı eseri insanımızın hizmetine sunmayı bizlere nasip etti. Ne kadar şükretsek azdır” şeklinde konuştu. İlçedeki imar planları ve 2-B olayını da anlatan Başkan Can, Türkiye genelinde en iyi sonucu alan ilçelerin başında Ümraniye’nin geldiğini söyledi.

umraniye okul temeli 1Konuşmaların ardından protokol, Yukarı Dudullu Mahallesi Sadrettin Tanfer İlkokulu’nun temeli için butona basıldı.

Reklamı Geç