Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜMRANİYE’DE SACİT EYÜBOĞLU COŞKUSU!..

Uzun zamandır sürdürdüğü saha

Uzun zamandır sürdürdüğü saha çalışmaları ile Ümraniye’nin birleştirici gücü olan Sacit Eyüboğlu, beklenen çıkışını yaptı ve hafta sonu gerçekleştirdiği coşkulu bir programla CHP’den Ümraniye Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı resmen ilan etti. Partililerin yanı sıra farklı kesimlerden de çok sayıda Ümraniyeliler’in katıldığı programda konuşan Eyüboğlu, “Daha güzel bir Ümraniye’de yaşamak için değişimi hep birlikte gerçekleştirmek zorundayız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye Belediye Başkan Aday Adayı Sacit Eyüboğlu, uzun zamandır toplumda oluşan talepler neticesinde beklenen çıkışını yaptı ve aday adaylığını resmen ilan etti. Hafta sonu ilçe merkezi önünde buluşan çok sayıda partili ve farklı kesimlerden Ümraniye halkı, Eyüboğlu’na destek için biraraya geldi. Belediye başkan aday adayı dosyasını ilçe başkanı Hakan Kızılelmaya’ya takdim eden Sacit Eyüboğlu, Ümraniyelilere hitaben yaptığı konuşmada herkesi kucaklayan bir anlayışla değişim vurgusunu tekrar takrar dile getirdi.

Ümraniye’nin tüm renklerini temsil eden vatandaşların hep bir ağızdan ‘iktidar’ sloganları eşliğinde gerçekleşen buluşmada bazı projelerine de değinen Eyüboğlu, azimli ve inançlı bir çalışma kadrosuyla yola çıktığını, gelecek güzel günler için Ümraniye’de Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını mutlaka ama mutlaka iktidara taşımakta kararlı olduklarını kaydetti. Eyüboğlu, Ümraniye’nin geleceğini şekillendirmek adına yola çıktığını söyledi. Eyüboğlu şunları kaydetti:

“Sayın İlçe Başkanım, Kadın Kolları Başkanım, Gençlik Kolları Başkanım, kıymetli meclis üyelerimiz ve çok değerli Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye Örgütüm, Ümraniyemizin Siyasi Parti Temsilcileri, kıymetli muhtarları, yöre dernekleri ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Değerli Basın Emekçilerimiz hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz. Bugün burada sizlerle    bir araya gelmenin heyecanını yaşıyorum. Ben, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ümraniye Belediye Başkanı aday adayı Sacit Eyüboğlu olarak karşınızdayım. 1955 Trabzon doğumluyum ve 36 yıldır Ümraniye’de yaşamaktayım. Bugün burada, sizin için, sizinle birlikte Ümraniye’nin geleceğini şekillendirmek adına yola çıkmış bulunuyorum.

Eğitimden, spora, kültürden, sosyal sorumluluk projelerine kadar uzanan geniş bir yelpazede hizmet veren bir geçmişe sahibim. Uzun yıllar boyunca sivil toplum kuruluşlarında ve yöre derneklerinde aktif olarak görev aldım. Bu süreçte, sizlerin güveniyle CHP Ümraniye İlçe Yöneticiliği ve Büyükşehir Meclis Üyeliği gibi önemli görevlerde bulundum. TÜRK HAVA KURUMU Çekmeköy – Sancaktepe – Ümraniye şile Bölge sorumlusu , ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ Yönetim Kurulu Üyeliği , ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ Yönetim Kurulu Üyeliği EYÜBOĞLU EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI kurucu ve Başkanlığı, TRABZONLULAR DERNEĞİ Kurucu ve Başkanlığını yürüttüm. Siyasi hayatım boyunca, sadece sözle değil, icraatlarla da var olmaya çalıştım.

Büyük bir gurur ve onurla söylemek isterim ki 94 Yılında Meclis Üyeliği Ön Seçiminde ilk sırada çıkarak Büyükşehir Meclis Üyeliği görevini yürüttüm. 2015/16 yıllarında Sayın murat KARAYALÇIN’ın Başkanlığında CHP’nin İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenerek, 40.000 kadın, 4 milyon ev projesini başarıyla yönettim. Ancak beni asıl heyecanlandıran ve motive eden şey, sizlerle bir araya gelip sorunlarınızı dinlemek ve çözüm üretmek oldu. 2014’te Ümraniye Belediye Başkan adayı olduğumda, seçime 26 gün kala gönülden verdiğiniz destekle çalıştık, mücadele ettik. Oylarımızı yükselttik, ancak kazanamadık. Ancak şunu unutmayın ki biz hiç durmadık, hiç yılmadık. O günden bu güne, 9 yıl boyunca girilmedik sokak bırakmadık.

Sizlerle buluşmak, taleplerinizi dinlemek ve sorunlarınıza çözüm üretmek için gece gündüz demeden çalıştık. Toplamda 20 bin esnaf ziyareti, 3500 hane ziyareti, 200’ün üzerinde yöre derneği ve sivil toplum kuruluşu ziyareti gerçekleştirdik. 2019 yılında yapılan Yerel Seçimlerde Büyükşehir ve Ümraniye Meclis üyeliği görevini yürütmeye başladım, Bu süreçte karşımıza çıkan 5400 talepten 5300’ünü cevaplandırdık, 4700 talebi çözüme kavuşturduk.

Sizlerin sorunları bizim sorunlarımızdır, çünkü biz bu şehrin bir parçası olarak, sizinle birlikte çözüm üretmeye adanmış bir ekibiz. Sevgili Yol Arkadaşlarım, benim için siyaset sadece bir görev değil, aynı zamanda bir hizmet anlayışıdır. Bu anlayışla, birlikte daha güzel bir Ümraniye için yola çıkıyoruz. Hep birlikte, daha güçlü, daha adil ve daha yaşanabilir bir Ümraniye inşa edeceğiz. Sizlerle birlikte, geleceği birlikte şekillendirmek adına bu yolda omuz omuza yürüyeceğiz. İnanın kazanacağız. Peki biz neler yapacağız işte onlardan bazıları;

Çocuklar Kreşe, Anneler İşe

Ümraniye’nin her mahallesine yönelik hayata geçireceğimiz bu proje, hem çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde büyümelerine destek olmayı hem de annelerimizin istihdam olanaklarına kavuşmalarını hedeflemektedir. Projemiz kapsamında, her mahallede modern ve güvenli kreşler inşa edilecek. Sosyal yardım alan ailelerimize öncelik verilerek, çocuklarını bu kreşlere kaydettiren anneler, gün içerisinde çocuklarının güvende olduğu bilinciyle, istihdam garantisiyle bir işe yerleştirilecektir. Bu sayede anneler, çocuklarına daha iyi bir gelecek sunarken, aynı zamanda kendi ekonomik bağımsızlıklarını da kazanmış olacaktır.

İmar Problemini Biliyoruz, Çözeceğiz

Ümraniye’nin geleceğini planlarken, şehrimizin önündeki imar problemini biliyor ve bu sorunu çözmek adına kararlılıkla çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Bu projemiz, yaklaşık olarak 14 mahallemizi kapsayan imar sorunlarına çözüm getirmeyi amaçlamaktadır. Öncelikle, bölgenin coğrafi yapısını ve yaklaşan deprem riskini göz önünde bulundurarak, hızlı ve akıllıca bir çözüm yolunu oluşturacağız. Bu kapsamda, yıllardır sizlerle istişare ettiğimiz kademeli imar artışını hayata geçireceğiz. Bu, hem şehrimizin estetik görünümünü korurken hem de vatandaşlarımıza daha geniş ve güvenli yaşam alanları sağlayacak bir adım olacaktır. İmar problemlerini çözmek için söz veriyoruz, ancak 40 çözülemeyen seçim süreçlerinde söz verilip tutulmayan, imar problemini biz çözeceğiz. Ümraniyelilerin görüşlerini de dikkate alarak, bu sorunu kökten biz çözeceğiz.

Ödev Evlerimiz ile Öğrencilerimizin Yanında Olacağız

Ümraniye’nin geleceği, gençlerimizin eğitimine verdiğimiz değerle şekillenecek. Bu nedenle “Ödev Evlerimiz ile Öğrencilerimizin Yanında Olacağız” projesiyle, tüm mahallelerimizde erişilebilir ödev evleri açarak, farklı kademelerdeki tüm öğrencilerimize destek olmayı amaçlıyoruz. Projemiz kapsamında, Uzman Öğretmenlerimizi istihdam ederek öğrencilerimizin akademik gelişimine önemli bir katkı sunacağız. Öğrencilerimiz, ödevlerini yapmak ve derslerine hazırlanmak için özel tasarlanmış ödev evlerimize gelerek, bu süreçte ihtiyaç duydukları rehberlik ve destekten yararlanacaklar. Ayrıca, ödev evlerine gelen öğrencilerimiz için gerekli ihtiyaçlar karşılanacaktır. “Ödev Evlerimiz ile Öğrencilerimizin Yanında Olacağız” projesiyle Ümraniye’de akademik olarak güçlü, donanımlı ve geleceğe hazır gençler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu projeyle, gençlerimizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için elimizden geleni yapacağımıza olan inancımızı sizlerle paylaşıyoruz.

Sosyal Belediyecilik İle Tanzim Satış Mağazaları

Ümraniye’de, sosyal belediyecilik anlayışıyla halkımızın her zaman olmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda, Tanzim Satış Mağazaları” projesiyle, sağlıklı gıda ürünlerine daha kolay ve uygun fiyatlarla erişimi sağlayacağız. Bu projenin temel amacı, halkımızın bütçesini rahatlatmak ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarını teşvik etmektir.

Sosyal Belediyecilik İle Engelsiz Ümraniye

Ümraniye’de yaşayan tüm bireylerin yaşam kalitesini artırmak, Engelsiz Ümraniye” projesiyle, engelli vatandaşlarımızın her alanda dezavantajlı durumdan çıkarak, yaşamın her anını kolay ve avantajlı hale getirmeyi hedefliyoruz. Bugün bu açıklamayı yapmış olduğumuz tarih 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle daha da anlamlı hale geliyor. Bu özel günde, engelliler derneğini temsilen aramızda olan İsmail kardeşimiz aracılığıyla tüm engelli kardeşlerimize yanlarında olduğumuzun mesajını bir kez daha yinelemek istiyoruz.

Her Zaman Her Yerde Tüm Canlıların Belediyesi Olacağız

Projemiz kapsamında, daha kaliteli ve yönetim süreçleri şeffaf barınaklarımız ile can dostlarımızın yaşam koşullarını iyileştirecek ve bu süreçte sokak canlıları dernekleri ile koordineli bir çalışma yürüteceğiz. Aynı zamanda “Satın Alma Sahiplen” kampanyaları ile Ümraniye halkını sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmeye teşvik ederek, sokak canlılarımızın daha iyi bir yaşam sürmelerini sağlayacağız. Daha Güzel Bir Ümraniye İçin, projelerimiz bunlarla sınırlı kalmayacak, Ümraniye’nin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için bir dizi ek projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz.

İşte bu projelerden bazıları: Yeşil Ümraniye Ekosistemi, Kadın Girişimcilik Destek Programı, Kültür ve Sanat Atölyeleri, Enerji Verimliliği Projeleri, Gençlik Koordinasyon Merkezleri, Mahalle Meclisleri ve daha nice projelerimizle Ümraniyemizin gelişmesi için var gücümüzle çalışacağız.

Sevgili Yol Arkadaşlarım, Bugün burada, Ümraniye’nin daha aydınlık bir yarına doğru emin adımlarla ilerlemesi için bir araya geldik. İnanın, çalışacağız ve kazanacağız! Ümraniye’yi daha yaşanabilir, daha adil ve daha güçlü bir ilçe haline getirmek için, gece gündüz demeden azimle çalışacağız. Her bir projemizle, sizlerin güvenini ve desteğini kazanmak adına var gücümüzle çaba harcayacağız. Bugün burada sadece projelerimizi değil, aynı zamanda birlikteliğimizi, kararlılığımızı ve coşkumuzu kutluyoruz.

Sizlerle birlikte, Ümraniye’yi daha güzel yarınlara taşıyacak, sorunlara çözüm üretecek ve geleceğe umutla bakacağız. İnanıyoruz, çalışacağız ve kazanacağız! Hep birlikte, Ümraniye’yi daha da büyük başarılara taşıyacağımıza olan inancımızla, yarının daha güzel olacağına yürekten inanıyoruz. Hep birlikte Ümraniye için, el birliğiyle Cumhuriyetimizin ikinci yüz yılında, bütün renkleri ve düşünceleri bir araya getirerek 2024 Yerel seçimlerinde İktidar olacağımızın sözünü veriyor hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Teşekkür ederim.

Reklamı Geç