Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜRETEN; “ÜMRANİYE’MİZ YOLCULUĞUMUZ BAŞLAMIŞTIR..”

Yerel seçime doğru siyaset

Yerel seçime doğru siyaset atmosferi ısınmaya devam ederken partilerin aday adayları da kamuoyu önüne çıkmaya başladı. CHP’li genç ve çalışkan meclis üyesi Mehmet Özgür Üreten, “Ümraniye’miz için çıktığımız belediye başkanlık yolculuğumuz başlamıştır” diyerek aday adaylığını duyurdu.

Mart 2024 yerel seçimlerine doğru sahada uzunca bir süredir nabız yoklayan İnşaat Y. Mühendisi Mehmet Özgür Üreten, Hakan Kızılelma başkanlığındaki ilçe örgütüne gerçekleştirdiği ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Bildiğiniz üzere Cumhuriyet Halk Partisi 7. Dönem Ümraniye Belediye Meclis Üyeliği görevini şeref ve gururla devam ettirmekteyim. Ümraniye’mizde; Cumhuriyet Halk Parti’mizin çeşitli kademelerinde yaptığım görevler ve meclis üyeliğim süresince, mahalle mahalle, sokak sokak, Ümraniyelilerin de hemfikir olduğu üzere Ümraniye’mizin gerçek ihtiyaçlarını görmüş ve bunlara dair çözüm projelerini üretmiş bulunmaktayız.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Ümraniye Belediyesi’nin geniş vizyonlu, sorunlara ve çözümlerine hakim, geleceği öngören Cumhuriyet Halk Partili bir Belediye Başkanı ile yönetilmesi gerektiğine inanmaktayım. Bu sebeple, Ümraniye’miz için çıktığımız belediye başkanlık yolculuğumuzun başladığını siz sevgili Ümraniyelilere duyurmaktan onur duymaktayım. Belediye Başkan Aday Adaylığıma ilişkin kamuoyu açıklamamızı, önümüzdeki günlerde yapacağımız bir basın toplantısıyla siz sevgili Ümraniyelilere duyuracağımı belirtir, saygılarımı sunarım.”

Reklamı Geç