Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR’A GENÇLİK VE BELEDİYE ÖDÜLÜ..

Bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Gençlik

Bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Gençlik ve Belediye’ konulu Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda ‘Gençlik ve Belediye’ temalı yarışmada üçüncü olma başarısı gösteren Üsküdar Belediyesi’nin ödülünü Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı.

uskudar odul 1Göreve geleli henüz iki yıl olmasına rağmen ortaya koyduğu projelerle önemli çıkışlar yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, gençlere karşı hassasiyeti ve onlar üzerinde yapılacak bütün verimli çalışmaları bir bir hayata geçirmeye başladı. Bu anlamda ciddi mesafe kat eden Başkan Türkmen’in bu çıkışı AK Parti Genel Merkezi’nin de gözünden kaçmadı ve fazlasıyla hak ettiği ödülle mükafatlandırıldı.

uskudar odul 2AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca, 13-14 Nisan 2016 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Sempozyumu bu yıl ‘Gençlik ve Belediye’ konusunu işliyor. Sempozyum’da Yerel Yönetimler ‘Gençlik ve Belediye’ Yarışmasında dereceye giren belediyelere Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından ödülleri takdim edildi. ‘Gençlik ve Belediye’ temalı yarışmada üçüncü olma başarısı gösteren Üsküdar Belediyesi’nin ödülünü Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı.

Reklamı Geç