Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

UZAKDOĞU YEMEKLERİ SUNAN SUSHİ EXPRESS ÇEKMEKÖY’DE..

Son zamanlarda farklı mekanların

Son zamanlarda farklı mekanların adresi haline gelen Çekmeköy’de yepyeni bir damak tadı daha lezzet severlerle buluşuyor. Açılan her şubesi ile ilgi uyandıran Sushi Express’in Çekmeköy şubesi de Uzakdoğu’nun en renkli lezzetlerini Çekmeköylüler’in ayağına kadar taşıyor.

sushı expres cekmekoy 5Uzun yıllar Sushi Express’te çalıştıktan sonra kendi işinin patronu olma kararı alan Murat Sosyal, Tarık Tozdemir ve Hakan Çelik üçlüsünün ortaklaşa açtıkları Sushi Express Çekmeköy şubesi son derece nezih ve kaliteli bir mekan. Bu damak tadının farkını bilen müdavimlerinin daha çok internet üzerinden arayıp bulduğu ve sipariş verdiği Sushi Express’in Çekmeköy Şubesi, Hamidiye Mahallesi Barış Yolu Caddesi N: 5 adresinde Ağaoğlu My Country’nin tam karşısında.

sushı expres cekmekoy 4Yalnızca sushi değil, çok daha fazlasını menüsünde barındıran Sushi Express Çekmeköy, hem restoran hem de paket servis olarak Çin ve Japon mutfağı severlere hizmet sunuyor. Set menü sushilerden Bento Box’lara kadar pek çok lezzeti uygun fiyatlarla bulabileceğiniz Sushi Express Çekmeköy, Kung Pao tavuktan yosunlu levrek paneye ve Singapur erişteye kadar sayısız seçenekle hizmetinizde.

sushı expres cekmekoy 3Çin ve Japon aşçıların mutfağa hakim olduğu mekan şimdiden merak uyandırmaya başlamış bile. Yerel Gazete’ye Sushi Express Çekmeköy Şubesi’nin kapılarını açan ve mutfağına kadar tanıtan mekan sahipleri önümüzdeki günlerde yapmayı planladıkları açılış programının hazırlığındalar.

sushı expres cekmekoy 2

sushı expres cekmekoy 1

Reklamı Geç