Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

14 İLÇEDE MEYDANLARDA SAHA ÇALIŞMALARI YAPIYOR..

Cumhur İttifakı ortağı Yeniden

Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi’nden İstanbul 1. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı olan ünlü isim Davut Güloğlu, 14 ilçede yaptığı saha çalışmalarında büyük ilgi görüyor ve destek topluyor.

Kendine has tarzı ve çizgisi ile Türk Halk Müziği’nin Karadeniz türü ünlü pop sanatçısı Davut Güloğlu, bu dönem milletvekili adayı olduğu Yeniden Refah Partisi listelerinden siyasete yeni bir vizyon katıyor. İstanbul 1. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı Güloğlu, Anadolu yakasındaki 14 ilçede partililerle birlikte yaptığı saha çalışmalarında büyük ilgi gördüğü seçmenden destek topluyor. Yeniden Refah Partisi’nin kuruluşundan bugüne içerisinde yer alan Güloğlu, partinin merkez karar yürütme kurulunda görev alıyor ve Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın sanat danışmanlığını yürütüyor.

Sevilen sanatçı Güloğlu, parti yöneticileri ve milletvekili adaylarıyla birlikte gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluşuyor, esnaf ziyaretleri gerçeleştiriyor, vatandaşlarla biraraya gelip talep ve beklentileri dinliyor. Renkli kişiliği, neşeli ve sempatik tavırlarıyla gittiği her ortamda ilgiyle karşılanan Güloğlu, 7’den 70’e herkesin sevgisine mazhar oluyor.

Yeniden Refah Partisi’nin ülkenin geleceğine yönelik plan, proje ve programını seçmene anlatan Güloğlu; “Hayalleri ve idealleri olan gençlerimiz ve tüm insanlığın refahı için 14 Mayıs’ta sandıkları oylarımızla patlatalım. Baraj yok, sapma yok. Liderimiz Erbakan ile birlikte Milli Görüş meclise. Yaptık yine yaparız, çünkü biz Yeniden Refah’ız” diyor.

Reklamı Geç