Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VEKİL ADAYI LEVENT METİN: “SON 6 GÜN, DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ..”

Cumhur İttifakı ortağı Yeniden

Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi’nin 14 Mayıs seçim sürecine yönelik saha çalışmaları hız kesmiyor. Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Sanatçı Davut Güloğlu, partililer ve çok sayıda vatandaşın katıldığı coşkulu bir programla Çekmeköy’deki seçim merkezini hizmete açan Yeniden Refah Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Levent Metin, “Son 6 gün daha çok çalışacağız. Elele, gönül gönüle, durmadan, yılmadan, yorulmadan koşmaya devam edeceğiz” dedi.

Yeniden Refah Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Levent Metin’in Çekmeköy’deki seçim irtibat merkezi Ekşioğlu Mahallesi’nde faaliyete geçti. Parti üst düzey yöneticilerin yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Adayı Sanatçı Davut Güloğlu ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Yapılan duaların ardından katılımcı konuklarını selamlayan Milletvekili Adayı Levent Metin, 14 Mayıs seçimlerine son 6 gün kaldığını hatırlatarak sahada daha çok çalışmaya devam ettiklerini kaydetti.

Vekil Adayı Metin; “Açılışımıza katılarak bizleri yalnız bırakmadınız. Bizler de mutlu olduk, onur duyduk, gurur duyduk. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’a sayılı gün kaldı. Hepimiz gece-gündüz demeden sahada vatandaşlarımızı partimizi ve partimizin programını anlatmaya devam ediyoruz. Seçime 6 gün var ve seçmenin kafasında hala belirsizlik ve sorular elbette var ve bizlere düşen görev bu sorulara cevap vermek. Bunun için alanlardayız. Halkımızla elele, gönül gönüle verdik ilçe ilçe geziyoruz. Tüm belirsizlikleri ortadan kaldıracağız” şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak da yaptığı konuşmada, “Bu süreçte her birimiz adaymışız gibi çalışacağız. Başarıyı yakalamak sözle nutukla değil çalışmakla olur. 14 Mayıs akşamı sandıklardan Yeniden Refah Partisi oylarını beklentilerin çok daha üzerinde bir seviyeye taşımak için her birimize çok büyük görev ve sorumluluklar düşüyor” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Adayı ve Sanatçı Davut Güloğlu da yaptığı konuşmada Vekil Adayı Levent Metin’in açmış olduğu seçim irtibat ofisinin hayırlı-uğurlu olmasını diledi. Parlamentonun 23 yıldır öksüz ve yetim olduğunu kaydeden Güloğlu, 14 Mayıs akşamı sandıklardan Yeniden Refah Partisi ile birlikte barış, adalet, huzur ve refahın fışkıracağını söyledi. “Milli Görüş ruhu lafla değil, azim, kararlı durum ve imanla olur” diyen Güloğlu, “Dr. Fatih Erbakan hakkın davasının ipine sarılmış mücadele ediyor. Bizler de son nefesimize kadar hakkın yolunda koşmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Programda daha sonra seçim merkezinin açılış kurdelesi kesildi ve günün anlam ve önemine yönelik toplu fotoğraflar çekildi.

Reklamı Geç