Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Veysel Sarar: “Umudu büyütmek için ben de varım!”

“Umudu büyütmek ve Ümraniye’nin

“Umudu büyütmek ve Ümraniye’nin kaderini değiştirmek için ben de varım” diyerek Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye meclis üyesi adaylığına başvuru yapan bölge kamuoyunun tanınmış siyasetçisi Veysal Sarar, “Değişimi, dönüşümü ve yeniliği hep birlikte başaracağız” dedi.

CHP’de 31 Mart seçimlerine doğdu aday adayı başvuruları devam ediyor. Ümraniye siyasetinin önde gelen isimlerinden Veysal Sarar, belediye meclis üyeliği için başvurusunu yaptı. İlçe Başkanı Hakan Kızılelama’ya başvuru dosyasını takdim eden Sarar’ı, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Baylan, genel sekreteri olduğu Tokat İli Dernekler Federasyonu TOKDEF Başkanı İlhami Özel, yöneticisi ve kurucusu olduğu dernek başkanları ve partililer yalnız bırakmadı. Sarar, “Umudu büyütmek ve Ümraniye’nin kaderini değiştirmek için ben de varım. Değişimi, dönüşümü ve yeniliği hep birlikte başaracağız” dedi..

VEYSEL SARAR KİMDİR?..

1966 Tokat Pazar Tepeçaylı doğumlu olan Veysel Sarar, evli ve 3 çocuk babasıdır. Sarar biyografisini şöyle özetledi: Tokat, Tepeçaylı köyü ilkokulu, İstanbul Gültepe Orta Okulu, Liseyi ise Gültepe Endüstri Meslek Lisesinde bitirdim. Gayrimenkul Danışmanlığı, Kırtasiyecilik, 2006 yılında kurduğumuz ve ortağı olduğum Limitet Şirkette halen genel müdür olarak görev yapıyorum. 1984 Yılında Ümraniye Dudullu Necipfazıl mahallesine taşındık o günden buyana aynı mahallede ikamet ediyorum. 1989 yılında Askerliğimi bitirdikten sonra bir süre Delphi Packard’da işçi (kalite kontrol) olarak çalıştım. Ve sendikal örgütlenme içerisinde aktif görev aldım. Daha sonra kendi işimizi kurarak sırasıyla Tekstil imalatı, kırtasiye ve Emlak danışmanlığı alanları da faaliyet gösterdim. Aşağıda detaylarının olduğu Siyasi parti ve Sivil toplum örgütlerinde yöneticilik yaptım ve yapmaya devam ediyorum.

2014 Yılın da yapılan yerel yönetimler seçiminde Ümraniye Cumhuriyet Halk Partisi 15. sıradan Belediye meclis üyeliğine aday oldum ve seçimlere katıldım. 2002- 2004 yılları arası Dudullu 75.Yıl Cumhuriyet Lisesi Okul derneğinde sayman olarak görev yaptım. 2006 Yılında Emlakçılar odasının düzenlediği emlak komisyoncuları eğitimini bitirdim. 2008-2009-2010-2011 eğitim öğretim döneminde Mevlana Lisesinde Okul aile birliği başkanlığı yaptım. 2008 Yılında daha öncede özveriyle çalıştığım Cumhuriyet Halk Parti’ye müracaat ettim ve üye oldum. 2009 ve 2011 seçimlerinde partim adına okul sorumluluğu görevini yaptım. 2011 genel seçimlerin de 4 mahalle komite başkanlığı yaptım. (Necip fazıl Mah. Esenşehir Mah. Esenkent mah. Madenler Mah.)

Seçimlerin tamamlanmasından sonra CHP Necip fazıl mahalle başkanlığı yaptım. Ümraniye de yapılan CHP ilçe delege seçimlerinde ilçe delegesi seçildim. Ümraniye CHP ilçe kongresinde ise il delegeliğine seçildim. 11-12 Mayıs 2013 Tarihlerinde parti okulu eğitimine katıldım ve bitirdim. Parti okulu kapsamında engellilerimiz için ”Temiz insan temiz toplum ”adını taşıyan Sosyal sorumluluk projesinde grup sözcüsü olarak aldığım görevi ekibimiz ile birlikte başarıyla gerçekleştirdik.  7-8 Haziran 2013 tarihinde partimiz tarafından hazırlanan Yerel yönetimler eğitimine katıldım ve bitirdim.

TOKDEF – Tokat İli Dernekler Federasyonuna kongre delegesi oldum. TOKDEF – Tokat İli Dernekler Federasyonu üyesi olan Tokat, Pazar, Tepeçaylı Köyü Birlik ve Dayanışma Derneğinde 2 dönem Yönetim Kurul Başkanlığı yaptım. Derneğimizde iki dönem 9 öğrenciye karşılıksız burs verdik. 2014-2015 -2016 eğitim öğretim döneminde  Mevlana Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanlığı yaptım. Ataşehir Spor kulübü üyesi. Çekmeköy Mehmetçik Anadolu Lisesi 2016-2017 2017-2018 dönemi Okul Aile birliği Başkanlığı yaptım.

18.06.2017 tarihinde yapılan genel kurulda  TOKDEF – Tokat ili dernekler federasyonu genel başkan yardımcılığına seçildim. 2017 yılında yapılan mahalle seçimlerinde CHP ilçe delegesi oldum. 24 Aralık 2017 tarihinde CHP Ümraniye İlçesi olağan kurultayında çarşaf listeden seçildim ve ilçe yöneticisi oldum. Görev dağılımında Örgütlenmeden ve STK’lardan sorumlu ilçe Bşk. Yrd. Olarak görevlendirildim. Daha sonra yerel seçimlerde aday olarak istifa eden ilçe saymanından boşalan ilçe saymanlığı görevine geldim. 05.01.2020 Tarihinde gerçekleşen ve çarşaf liste ile yapılan 12. ilçe kongresinde yine delegelerden en çok oyu alarak yeniden ilçe yönetime seçildim.

Yapılan görev dağılımında ise tekrar ilçe saymanlığı görevini üstlendim. Anadolu Ümraniye Tokatlılar Derneği kurucusu ve halen Genel sekreter olarak görev yapmaktayım. 2022 yılında yapılan genel kurulda TOKDEF- Tokat İli Dernekler Federasyonu yönetimine seçildim ve Genel Sekreterlik görevini aldım ve halen aktif olarak devam ediyorum. 2022 de yapılan kongre de seçilen yönetim içerisinden Tekkon Tokat Eğitim ve Kültür Konfederasyonu Genel Sekreteri olarak görev aldım. Tokat Pazar Federasyonu Kongre Delegesiyim.”

Reklamı Geç