Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YALÇINKAYA’YA BAHÇELİ’NİN ‘İNSANLIĞIN HUZURU’ KİTABI..

İş dünyasının birleştirici gücü

İş dünyasının birleştirici gücü Anadolu Sanayici İşadamları Derneği ASİAD, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ve parti üst düzey yöneticileri ağırladı. MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Tahsin İnce, Ülkü Ocakları Başkanı Sami Bıyık, İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Umut Akbulut ve partililerin de katıldığı programda ekonomi üzerine verimli istişarelerde bulunuldu. Ziyarette İzzet Ulvi Yönter tarafından ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya’ya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “İnsanlığın Huzuru” adlı kitabı hediye edildi.

Anadolu Birleştirici ve Sanayici İşadamları Derneği’nin Çekmeköy Taşdelen’deki genel merkezinde gerçekleşen ziyaret programında konuşan Genel Başkan Yücel Yalçınkaya, 14 Mayıs seçim sürecine giderken birlik ve beraberlik mesajları verdi. ASİAD’ın ulusal ve uluslararası yapılanmasıyla her geçen gün büyüyen ve genişleyen bir aile olduğuna vurgu yapan Yalçınkaya, 14 üniversitede akademik kurul temsilcilerini oluşturan ASİAD’ın yurdun dört bir yanında yaygınlaşmasını sürdürdüğünü kaydetti. Yalçınkaya, ASİAD’ın toplumun tüm kesimlerine hitap edebilen, tavanla taban arasındaki yapıyı düzenleyen stratejik öneme sahip bir STK olduğunu dile getirdi.

“ASİAD’ın asıl amacı birlik ve beraberliğin güçlenmesi adına milli hassasiyetleri esas alarak aksiyon alacak bir sivil toplum kuruluşu oluşturmak” diyen Yalçınkaya, “ASİAD’ın kuruluş felsefesinde daha güçlü Türkiye hedefleri vardır. Tüm sektörleri biraraya getiren, birleştirici gücüyle iş insanlarımızı akademik alanlarla buluşturup çözümler üreten ASİAD, ekonomik bir sivil toplum kuruluşudur. Bu sivil toplum kuruluşunun içerisinde, her zaman altını çizerek dile getirdiğimiz gibi ülkesine ve milletine hainlik yapmış hiç kimse yer bulamaz. Milli ve manevi değerlerine bağlı iş insanlarımızın yer aldığı ASİAD ailesi, PKK’sından FETÖ’süne her türlü terör örgütünün sonuna kadar karşısında durmaya devam edecektir” şeklinde konuştu. Yalçınkaya geçtiğimiz aylarda düzenledikleri iş dünyası ödül gecesinin ulusal ve uluslararası çevrelerde büyük yankı uyandırdığını sözlerine ekledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter de yaptığı konuşmasında, milli duruşu ve başarılı çalışmalarından dolayı ASİAD ailesini tebrik etti. Ülkemizde küresel piyasalardan kaynaklı her türlü ekonomik kriz ve oyuna rağmen dumanlı ve dumansız bacalarının tüttüğüne vurgu yapan MHP’li Yönter; “Her şeye rağmen üretim sürüyor, çarklar dönüyor. Bizler de her şeyin farkındayız elbette. Siz sanayicilerimizin ve iş dünyamızın tüm sıkıntılarını biliyor ve görüyoruz. Çeşitli destek paketleriyle hükümetimiz sanayicisine sahip çıkmaya devam ediyor. Toplumun tüm kesimlerine yönelik destekler yapılıyor. Ekonomi hep böyle gitmeyecek elbette düzlüğe çıkacak. Bunun ilk emarelerini düşme eğilimine geçen enflasyon rakamlarıyla görmeye başladık” şeklinde konuştu.

14 Mayıs seçim sürecine de vurgu yapan Yönter; “Milletimizin de güven ve teveccühü ile kazanan elbette milli duruşun temsilcisi Cumhur İttifakı olacak. Bunu sahada gittiğimiz her yerde çok açık ve net şekilde görüyoruz” dedi.

Ziyaret programının sonunda MHP’li Yönter’e ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya tarafından günün anlam ve önemine binayen bir teşekkür plaketi takdim edildi. Yönter tarafından da Yalçınkaya’ya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘İnsanlığın Huzuru’ adlı kitabı hediye edildi. Yine ASİAD Genel Sekreteri Sedat Erdem tarafından Yönter’e bir hediye sunumu yapıldı.

Reklamı Geç