Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI..”

Merkezi İstanbul’da faaliyet gösteren

Merkezi İstanbul’da faaliyet gösteren Tokat İli Karakaya Köyü Derneği Başkanı Hasan Bakan, “Yarım kalan projelerimizi tamamlamak ve yeni hizmetler için bir dönem daha adayım” diyerek hemşerilerinden destek istedi.

Tokat İli Karakaya Köyü Derneği, hemşerilerin dayanışma ve birliktelik merkezi olmaya devam ediyor. Girişimci genç iş insanı Hasan Kaya başkanlığında faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Karakaya Köyü Derneği, önümüzdeki süreçte kongresini yapmaya hazırlanıyor. Dernek Başkanı Hasan Bakan, yarım kalan işlerin tamamlanması ve yeni hizmetler için bir dönem daha hemşerilerinden destek isteyerek aday olduğunu duyurdu. Hasan Bakan, şunları söyledi: Değerli üyelerimiz köylülerimiz arkadaşlarım ve dostlarım 2021 Mart ayında Tokat – Karakaya Köyü Dernek başkanı seçildim. Göreve geldiğimiz yıl pandemi dönemiydi. Dolayısıyla çok fazla bir çalışma ortamı bulamadık. Zor şartlara rağmen yine de boş durmadık ve üyelerimize yönelik faaliyetler gerçekleştirdik.”

Gerek İstanbul’daki hemşeriler için gerekse köye güzel çalışmalar yaptıklarını anlatan Bakan, şunları söyledi: “2022’da güzel bir gece yaptık. Köyümüzün bir şenlik alanı yoktu ve aynı yıl içinde Seyir Tepesi’ni faaliyete geçirdik. Büyük bir coşku içerisinde festivalimizi Seyir Tepesi’nde gerçekleştirdik. 2023 yılında da bazı projelerimiz devam edecekti. Ancak yaşanan malum büyük deprem özellikle gece ve şenlik türü programlarda bizi yine bir süre durdurdu. Yardım faaliyetlerimizi deprem bölgesi için seferber ederek dayanışma örneği sergiledik.

Aradan bir süre geçtikten sonra yaz aylarında festivalimizi çok daha büyük bir katılım ve coşkuyla yaptık. Köy girişine tabelamızı astık ve Seyir Tepesi’nin üzerini kapattık. Tabi okulumuzun tadilatını ve yapımını da tamamlayarak faaliyete geçirdik. Okulumuzun ince işçiliği ve çevre düzenlemesi kaldı bunlar da yetiştirirsek bu sene tamamlanacak. Yönetim olarak; yarım kalan projeler ve artı iki projemiz daha var onun için sizlerden tekrar desteğinizi bekliyorum. Bu güzel hizmetler sizlerin sayesinde. Birlik olduktan sonra yapılamayacak hizmet, başarılamayacak iş yoktur. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır, bir dönem daha adayım ve desteğinizi bekliyorum.”

Reklamı Geç