Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yatırımcının önünü açacak planlamayı birlikte yapacağız..”

ÇEKSİAD’da sanayici ve iş

ÇEKSİAD’da sanayici ve iş insanlarına hitabında; “Bu ilçeye bugüne kadar neden bir özel hastane, otel, AVM yapmadınız da hep konut yapmak zorunda kaldınız çünkü planlama hatası sizi buna mecbur bıraktı” diyen CHP Adayı Çerkez, “Bize inanın ve güvenin 31 Mart’tan sonra hepsini çözeceğiz. Sizlerin önünü açacak planlamaları birlikte yapacağız” şeklinde konuştu.

31 Mart seçim çalışmaları kapmasında saha faaliyetlerini sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Orhan Çerkez, Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği ÇEKSİAD’a konuk oldu. Beraberinde İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak ve yönetimi tarafından sıcak ve samimi bir havada karşılanan Orhan Çerkez, önemli açıklamalarda bulundu. Kahvaltılı programın açılış konuşmasını yapan evsahibi ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, yerel seçim sürecinin ilk siyasi ağırlama programını yaptıklarını belirterek; “Sayın Orhan Çerkez ve partisine gönülden başarılar diliyorum” dedi.

CHP Adayı Orhan Çerkez de yaptığı konuşmada Çekmeköy’ün doğru planlanmadığını dolayısı ile komşu ilçelere göre her alanda geri kaldığını ifade etti. Doğru planlama olmadığı için sanayici ve işadamlarının da Çekmeköy’e doğru yatırım yapamadığını dile getiren Çerkez, “Bu ilçeye bugüne kadar neden bir özel hastane, otel, AVM ve benzeri yatırımlar yapamadınız ve sürekli konut yapmak zorunda kaldınız çünkü planlama hatası sizi buna mecbur bıraktı. Dolayısı ile bu şehrin doğru dürüst yaşam alanları yok. Meydanı yok, ulaşımı sorunlu, kültür ve sanat alanları yok, turizm ve sağlık hizmetleri yok. Bu şehrin insanları komşu ilçelere gitmek zorunda kalıyor” dedi.

31 Mart’ta göreve seçilmeleri halinde şehrin planlarını güncelleyeceklerini, sanayici ve yatırımcının önünü açacak bir planlama yapacaklarını kaydeden CHP Adayı Çerkez, “Ormanları birilerinin emrine değil turizme açacağız. Tarım alanlarını yeniden aslına döndürüp üretim yapılan yerler haline getireceğiz. 2009 yılından bugüne sürekli mağduriyetlere yol açan imar planlarını revize edeceğiz. Yatırımcıyı bölgeye çekeceğiz ve sizlerin işlerini kolaylaştıracağız. Çekmeköy’ü köy olmaktan çıkarıp planlı ve programlı bir kent haline getireceğiz. Tüm bunları yaparken de açık, şeffaf ve net olacağız. Kimsenin hakkını ve hukukunu gasp etmeyeceğiz. Şerefli ve namuslu çalışacağız. Bize inanın ve güvenin” şeklinde konuştu.

ÇEKSİAD üyesi ve yöneticilerinin sorularını da yanıtlayan Çerkez, 3 Mart Pazar günü saat 13.00’da Çekmeköy Spor Kompleksi’nde yapılacak proje tanıtım lansmanına herkesi davet etti.

Reklamı Geç