Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YD MİMARLIK İLE YAŞAM ALANLARINIZ HAKETTİĞİ DEĞERE KAVUŞACAK..

Yaşam alanlarına kalite ve

Yaşam alanlarına kalite ve değer katan YD Mimarlık, “Renklerin harmonisini hissedin” sloganıyla hayatınıza yepyeni bir dekoratif deneyim imkanı sunuyor.

Tadilat ve Dekorasyon, Boya ve Badana, Alçıpan, Kartonpiyer, Seramik Fayans Uygulama ve Duvar Kağıdı Mobilya gibi pek çok alanda hizmetler sunan YD Mimarlık, yeşil doğa ve çevre dostu tasarımları ile hayatınıza dokunmaya devam ediyor. YD Mimarlık firma sahiplerinden Ahmet Ablak, www.yerelgazete.com.tr ye verdikleri hizmetleri Mimari Çözümler ve Dekorasyon Çözümleri başlıklarında değerlendirdi. Ahmet Ablak, şunları kaydetti:

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz ?

Firma olarak yapmış olduğumuz tüm işlemleri problemsiz bir biçimde yerine getirirken hem de yüksek kaliteli olan ekipmanlarımız ile beraber sizlere hizmet sunmaktayız. Bununla beraber pek çok farklı çalışmamız ve yöntemlerimiz bulunmaktadır.

YD Mimarlık olarak biz;
Doğruluktan ve dürüstlükten taviz vermeyerek,
Tüm süreçlerde, müşterinin ihtiyaç ve beklentilerini tam olarak karşılayan bir anlayış içinde güvenilir ve aranan firma olmaya,
Teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeyi ve uygulamaya,
Kalite sistemleri çerçevesinde tüm çalışanların daha yetkin ve yeteneklerini en üst seviyede kullanabilen kişiler haline gelmeleri için ekip çalışmasına önem vererek kalite düzeyini sürekli yükseltmeye,
Alt yüklenicilerle güvene dayalı bir iş birliği içinde olmaya,
En uygun, en doğru ve en ekonomik çözümleri en hızlı biçimde üreterek daha sonra ortaya çıkabilecek uygunsuzlukların önüne geçmeye,
Başlayan her projeyi zamanında, en üst düzey tekniklerle istenilen kalitede ve bütçe sınırları içinde eksiksiz tamamlamaya,
İçinde bulunduğumuz topluma ve çevreye saygılı, örnek bir kuruluş olma hedeflerimizle çalışmaya, devam ediyoruz.

30 Yılı Aşkın Tecrübeli Ustaları

Boya işlemlerinde tecrübenin çok önemli olduğunu unutmamalısınız. 20 yılı aşkın süredir vermiş olduğumuz nitelikli hizmet ile beraber elde ettiğimiz deneyimlerimizi sizinle paylaşıyoruz. Bununla beraber geçmişin kazandırmış olduğu tecrübesi günümüz teknolojisi ile birleştirerek başarılı bir çalışma sisteminin oluşturulmasını sağlamaktayız.

2000 yılından bugüne dekorasyon ile ilgilenen Yeşil Dekorasyon, müşterilerine sunduğu kaliteli hizmeti, yılların tecrübesiyle daha da geliştirerek en güzelini sunmayı başardı. Kurumsal manada önemli adımlar atan firma, müşterilerinin istekleri üzerine mimarlık şirketine dönüşerek tasarım projesi danışmanlık hizmetini de vermeye başladı. Firma bünyesinde görev yapan profesyonel ustalar, ekip arkadaşları ile muhteşem işler başarıyor. YD Mimarlık; ürün çeşitliliği, kapasitesi ve koordinasyon kabiliyetiyle hizmet verdiği iç mimarlık sektörünün güçlü bir firması ve aynı zamanda yaşam ve iş alanlarına değer katmak isteyen kişilerin öncelikli tercihi olmuştur. Yaratıcılığı ve estetik anlayışının yanında projelerindeki koordinasyonu, tecrübesi, ekip çalışması, hızı ve bütçe yönetimi ile daima müşterilerinin takdirini kazanmıştır.

Müşteri memnuniyeti ve ödeme kolaylığı prensibi ile kusursuz ve kaliteli hizmeti hedefleyen YD Mimarlık, 10+ kişilik profesyonel ve eğitimli ekibi ile birlikte projelendirme, tasarım, duvar, sıva, alçı, boya, seramik, elektrik, su tesisatı, demir ve çelik işleri, alüminyum, cam işleri ve mobilya üretimini; kendi bünyesinde çözümlemektedir. Bundan dolayı maliyetler minimize edilerek yüksek kalitede işler elde edilmekte ve kesintisiz teknik servis ve garanti anlayışını sürdürülebilir kılmaktadır.

Y.D MİMARLIK
Güngören Mahallesi Turgut Özal Caddesi Zerdali Sokak No:3/A ÇEKMEKÖY – İSTANBUL
Web: www.ydmimarlik.com.tr
Mail: infoyesildekorasyon@gmail.com
www.instagram.com/y.dmimarlik
Ofis: 0216-606-16-13

Reklamı Geç