Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yeni dönemde daha fazla destek daha fazla hizmet”

Çekmeköy Taşdelen Mahallesi’nin 7’den

Çekmeköy Taşdelen Mahallesi’nin 7’den 70’e herkes tarafından sevilen, başarılı muhtarı Serdar Karaman, halkın isteği üzerine bir dönem daha göreve talip olduğunu açıkladı. Bugüne kadar yaptıkları hizmet ve çalışmaların tamamında vatandaş desteğine vurgu yapan Karaman, “Yeni dönemde daha fazla destekle daha fazla hizmet yapacağız” dedi.

Çekmeköy Taşdelen’in sevilen genç ve dinamik muhtarı Serdar Karaman, mahalle sakinlerinin ısrarlı talep, beklenti ve istekleri doğrultusunda yeniden göreve talip olduğunu açıkladı. Adaylık açıklamasına ilişkin bir mesaj yayınlayan başarılı Muhtar Serdar Karaman, “2009 yılında halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile çıkmış olduğumuz bu yolculukta har daim bizlere destek oldunuz. Bizler de sizlerden almış olduğumuz güçle mahallemiz ve sizlerin hayatını kolaylaştıracak her türlü hizmeti en kısa sürede alınmasını sağladık. İyi günde kötü gönde her daim yanınızda olmaya özen gösterdik” dedi.

Yaptıkları tüm çalışmalarda vatandaş desteğine vurgu yapan Karaman; “Yine sizlerin desteğiyle, ülkemizde ve dünyada yaşanan pandemi sürecinde, 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinde ve Ege ile Akdeniz bölgelerimizde çıkan orman yangınlarından her daim devletimizin ve milletimizin yanında olduk. Mahallemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza düzenli olarak ayni ve nakdi yardımlarda bulunduk. Eğitime her zaman destek olduk. Bölgesel istihdam ofisleri ve işyeri sahipleri ile birlikte bir çok vatandaşımıza iş imkanı sağladık” şeklinde konuştu.

Yeni dönemde daha fazlasını yapma sözü veren Karaman, “Tüm bu hizmetlerin devamı ve daha fazlası için 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar aday olduğumu ifade eder, desteklerinizi beklerim. Bugüne kadar ben ve mahallemizde hizmet etmiş olduğumuz yol arkadaşlarıma vermiş olduğunuz destekten ötürü herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mevlam, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum, kalın sağlıcakla” dedi. İşte Muhtar Serdar Karaman’ın son 5 yıllık hizmet döneminde yapmış olduğu hizmet ve çalışmalardan sadece birkaç örnek:

Reklamı Geç