Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni süreçte daha sıkı diyalog, işbirliği ve uyum mesajları..

31 Mart seçimlerinin ardından

31 Mart seçimlerinin ardından ilçe yönetimi ve meclis üyeleriyle birlikte mahalle muhtarlarıyla biraraya gelerek yerel gündeme ilişkin değerlendirme ve istişarelerde bulunan CHP Ümraniye İlçe Başkanlığı, bundan sonraki süreçte daha sıkı işbirliği, diyalog ve istişare mesajları verdi. Muhtarlara hitap eden İlçe Başkanı Hakan Kızılelma, Ümraniye’de 19, İBB’de 4 meclis üyesi ile ilçeyi çok güçlü şekilde temsil ettiklerini ve haklarına sonuna kadar sahip çıkacaklarını kaydetti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı, meclis üyeleri, muhtarlar ve yerel basın mensuplarıyla biraraya gelerek gündeme ilişkin değerlendirme ve istişarelerde bulundu. Muhtarlara hitaben konuşan İlçe Başkanı Hakan Kızılelma, önümüzdeki süreçte muhtarlarla daha yakın temas ve istişare halinde olacaklarını kaydetti. Ümraniye Belediye Meclisi’nde 11 olan meclis üyesi sayısını 19’a çıkardıklarını İBB’de ise 4 meclis üyesi ile ilçeyi temsil ettiklerini ifade eden Kızılelma, “Arkadaşlarımızın hepsi birbirinden önemli komisyonlarda görev aldılar ve ilçemizin haklarını sonuna kadar koruyup kollayacaklar. Bizler de sizlerle her zaman istişare ve diyalog halinde olacağız” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak 31 Mart seçim başarısını genel seçimde iktidara taşımak için büyük bir mücadele başlattıklarını anlatan Başkan Kızılelma, başarıya giden yolda bilimsel verilerle eğitim seferberliği ilan ettiklerini söyledi. Muhtarlık birimine parti olarak ayrı bir önem verdiklerini ifade eden Başkan Kızılelma, “Özellikle deprem gibi zamanlarda siz muhtarlarımızla yerinde yönetimin önemini bir kez daha gördük. Yardım ve destekler noktasında sizlerin neler yaptığınıza hep birlikte şahit olduk. Sizlere minnettarız. Muhtarlık kurumunun her şekilde daha da güçlendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz ve bunu yerel yönetimlerimiz aracılığı ile yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

 

Reklamı Geç