Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YENİDEN ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN ALPER YEĞİN 2019’DA İDDİALI..

CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı’na

CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı’na yeniden aday olduğunu resmen açıklayan Alper Yeğin, “Hedefimiz 2019’da Sancaktepe’yi kazanmak ve sizlerle birlikte yönetmek” dedi.

9 Aralık’ta kongresini yapacak olan CHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı’na yeniden aday olduğunu açıklayan Alper Yeğin, yeni hedefinin 2019 seçimleri olduğunu işaret ederek iddialı konuştu. “Biz sadece CHP Sancaktepe ilçe başkanlığına değil, 2019’da Sancaktepe’yi kazanıp yönetmeye adayız” diyen Yeğin, “Bunu sizin gibi inançlı ve kararlı örgüt emekçilerimizle birlikte başaracağız” şeklinde konuştu. Başkan Yeğin’in, görev yaptığı 2 yıllık dönemi de değerlendirdiği ilçe binasındaki adaylık açıklamasına partililerin yoğun ilgi gösterdiği dikkatlerden kaçmadı.

Geçen iki yıllık dönemde Sancaktepe’li binlerce ailenin düğün ve cenaze gibi özel günlerine katılım sağlayarak vatandaşın acılarına ve sevinçlerine ortak olmaya çalıştıklarını kaydeden Alper Yeğin, “Sizler bu süreçte hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadınız. Sancaktepe’de Cumhuriyet Halk Partisi olarak birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergiledik. Parti içi çekişme ve kavgaların tümünü rafa kaldırıp birlik ve beraberliği hakim kıldık. Yeri geldi binlerce vatandaşımızı iftar sofralarımızda konuk ettik, yeri geldi Cemevleri’mizde iftar lokmalarımızı paylaştık” dedi.

Alper Yeğin, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu biri iftar, diğeri muhtarlar ve STK buluşması olmak üzere iki kez ilçemizde ağırlayarak halkımızla biraraya getirdik. Gece gündüz, yağmur, çamur demeden vatandaşımızın düğününde ve cenazesinde yanında olmaya çalıştık. Ülkemizin kader oylaması 17 Nisan referandumunda Sancaktepe’de % 49 oyla belki istediğimiz sonucu elde edemedik ama bu bizim yeni başarılara kilitlenmemiz için apayrı bir vesile oldu.

Çalışmalarımızı daha yoğunlaştırarak biri Yenidoğan, diğeri Samandıra’da olmak üzere partimizin irtibat merkezlerini kurup halkımızın hizmetine sunduk. İlçe binamızın üst katını da kiralayıp partililerimizin hizmetine sunduk. Muhtarlarımız ve tüm sivil toplum kuruluşlarımızla sürekli temas halinde olduk ve olmaya devam ediyoruz. Yüzlerce ev sohbeti gerçekleştirdik ve önümüzdeki süreçte bunun sayısını daha da arttırmanın planını yaptık.

Şimdi önümüzde yeni bir kongre süreci ve ardından 2019 hedefi var. Bu kongre tarihi bir fırsattır ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek 400 delegemizin elindedir. Genç bir kardeşiniz olarak sizi 2019’da zaferle taçlandıracak bir sürece götürebilirim diyorum. 2019’da Sancaktepe’de partimizin bayrağını hep birlikte iktidara taşıyacağımıza olan inancım tamdır.”

Reklamı Geç