Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeniden Refah Adayı Yücel Evsen, gücüne güç katmaya devam ediyor!..

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Burhan Damaoğlu da, “Benim siyasete başlangıç yuvam. Şimdi yeniden Milli Görüş gömleğini giyiyorum” dediği Yeniden Refah Partisi saflarına katılarak Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen ile birlikte yol yürüme kararı aldı.  

Çekmeköy Yeniden Refah Partisi’nde kamuoyunda yankı uyandıran gelişmeler yaşanıyor. Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen ve parti teşkilatının saha çalışmalarında performans her geçen gün artarken seçim koordinasyon merkezi de vatandaşlarca adeta dolup taşıyor. İlçe kamuoyunun yakından tanıdığı pek çok isim akın akın Yeniden refah Partisi’ne katılarak Yücel Evsen’e destek açıklaması yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Büyük Birlik Partisi eski ilçe Başkanı Sedat Yalçınkaya’dan sonra Demokrat Parti Belediye Meclis Üyesi Mimar Burhan Damaoğlu’da, “Benim siyasete başlangıç yuvam” dediği Yeniden Refah Partisi’ne geri dönerek Yücel Evsen’in yanında yer aldığını ilan etti.

Geçmişte siyasi hayatının Refah Partisi ile başladığını kaydeden Damaoğlu, 2019 seçimlerinde Demokrat Partisi’nden meclis üyesi seçildiğini ve şimdi yeniden Milli Görüş gömleğini giyerek siyasete başlangıç yuvası Yeniden Refah Partisi’ne dönmekten mutlu olduğunu ifade etti. Çekmeköy Trabzonlular Derneği kurucularından ve başkanvekili de olan Damaoğlu’na Yeniden Refah Partisi rozetini takan Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen, “Aramıza hoş geldin. Birlikte Çekmeköy’ümüze, ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetler yapacağımıza inanıyorum” dedi. Damağlu, 31 Mart seçimleri için Yeniden Refah Partisi’nden belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvuru dosyasını da Evsen’e takdim etti.

 

Reklamı Geç