Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeniden Refah Çekmeköy’de Yücel Evsen ve teşkilatla sonuna kadar devam..

Seçime sayılı saatler kala

Seçime sayılı saatler kala yerel basın mensuplarıyla toplantı yaparak Çekmeköy kamuoyuna önemli mesajlar veren Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen ve İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet, tüm teşkilatı da arkasına alarak yaptıkları canlı yayında, “Asla geri adım atmak yok. 31 Mart akşamı sandıktan çıkan son oy sayılana kadar mücadeleye devam” dediler. Rahmetli Genel Başkan Erbakan Hoca’nın sözünü hatırlatan İlçe Başkanı Kuvvet, “Nemrut’un ateşinden korkan İbrahim olsa insan hodri meydan, hodri meydan” dedi. Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen ise; “seçimi yüzde 38.5’le kazanacağımıza inancım tam. 31 Mart akşamı tüm Çekmeköy halkını Madenler Meydanı’na zafer kutlamamıza şimdiden davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen, İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet, meclis üyesi adayları ve tüm teşkilat seçime sayılı saatler kala yerel basın aracılığı ile canlı yayında ilçe kamuoyuna önemli mesajlar veren bir açıklama yaptılar. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet, “158 gündür yerel seçim çalışması yapıyoruz. Ana muhalefet ve iktidar partisinin 1 aydır yapmış olduğu yarışı biz 158 gündür sürdürüyoruz. Bizim teşkilatımız genç bir teşkilat, kadromuz yeni.  Sahada birazcık geri kalmamızın sebebi bizim geç kalmamız değil Yücel başkanımızın çok hızlı olmasıdır. Kendisinden Allah razı olsun tüm çalışmalarda büyük emek ve gayretleri var. Çekmeköy’ün her sokağında bayraklarımız asılı, araçlarımız sürekli sahada.

Biz fitne, fesat bilmeyiz. Her şeyi kendi imkanlarımızla, teşkilatımızla yapıyoruz. Ne belediye imkanları ne de başka bir desteğimiz yoktur olamaz da.. Bütün çalışmalarımızı yaptık. Seçime hazırız. Genel başkanımız Rahmetli Necmettin Erbakan hocamızın da söylediği gibi Nemrudun ateşinde korkan İbrahim olsa insan hodri meydan hodri meydan. Çekmeköy’ü de alıyoruz İstanbul’da.. 15 yıldır Çekmeköy’de iktidar olan AK Parti bizim yüzümüzden seçim mi kaybediyormuş? Hizmetini yapsaydı seçim kaybetmeseydi. Büyükşehirde zaten kaybetmiş durumdalar. Mehmet Altınöz başkanımızı inşallah Büyükşehir Belediye Başkanı, Yücel Evsen başkanımızı da inşallah Çekmeköy belediye başkanı seçtireceğiz” dedi.

Seçimi yüzde 38.5 ile alacaklarına inandığını ve 31 Mart akşamı Madenler Meydanı’nda yapacakları büyük zafer kutlamasına herkesin davetli olduğunu ifade eden Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen de yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Ben de sayının ilçe başkanıma ve teşkilatımın tüm mensuplarına teşekkür ediyorum. Rahmetli Erbakan hocamızın şuuru ile milli görüşü, adil düzeni ve ahlaklı belediyeciliği Çekmeköy halkı ile buluşturmak için 158 gündür sahada gücümüz nispetinde mücadele veriyoruz. Ancak geldiğimiz son bir haftada farklı farklı kişilerin ve bazı trollerin yaptığı çirkin saldırılar ve yıpratma girişimleri bizleri üzüyor. Çekmeköylü vatandaşımızın bize sarılması ise bizi yeniden motive ediyor.

Ramazan ayında da iftardan sahura sabahlara kadar sahada halkımızla birlikteyiz. 31 Mart akşamına kadar bu yarışı sonuna kadar götüreceğimi beyan etmiştim. Bu akşam tekrar beyan ediyorum istedikleri kadar toplarıyla, tüfekleriyle, şantajları ve baskılarıyla üzerimize gelsinler kendilerine boyun eğmeyeceğim. Bu yarışta sonuna kadar varız ve asla geri adım atmak yok. Asla pes etmek. Oğlumun düğün tarihini bile 27 Nisan’a alırken kendi çocuklarımın nikahını belediye başkanı olarak kendim kıymanın hesabıyla plan yaptım. Bizim tüm bayraklarımızı da başkaları değil kendimiz ve teşkilatımız asmaktadır. Bize laf ettikleri yetmiyormuş gibi bir de bayraklarımızı kesiyorlar.

Özellikle son bir haftadır Çekmeköy Devlet Hastanesi otoparkına ilişkin açıklamamız üzerine daha çok üstümüze gelmeye başladılar. Bu konunun tüm belgelerini göstermemize rağmen üzerimizde baskı kurmaya çalıştılar Bu mesele sadece Çekmeköy Belediyesi’nin değil, belediyede meclis üyesi olan tüm siyasi partileri ilgilendiriyor. Buradan tekrar beyan etmek isterim Çekmeköy’deki tüm ilçe başkanları, eğer Çekmeköy’ün çıkarlarını düşünüyorlarsa lütfen yarın çıkıp ilçemizin menfaatlerini savunduklarını anlatan bir başına açıklaması yapsınlar da göreyim.

31 Mart’ta az bir süre kaldı. Ben %38,5 oy oranı ile Çekmeköy Belediyesi’ne Yeniden Refah Partimizin bayrağı asacağımıza eminim. Milli görüşü ve ahlaklı belediyeciliği Çekmeköy halkıyla buluşturacağız. 31 Mart akşamı bütün Çekmeköy halkını Madenler Meydanı’ndaki büyük Zafer kutlamamızı bekliyorum.”

Reklamı Geç