Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeniden Refah İBB Adayı Altınöz, Çekmeköy’de iddialı konuştu..

Partisinin seçim çalışmaları kapsamında

Partisinin seçim çalışmaları kapsamında Çekmeköy’de bir dizi saha temaslarında bulunan Yeniden Refah Partisi İstanbul Adayı Mehmet Altınöz, “31 Mart akşamı sandıklar patlayacak ve hem büyükşehir hem de Çekmeköy’de kazanan Yeniden Refah olacak. Yücel Evsen başkanımızı şimdiden belediye başkanı ilan ediyorum” diyerek iddialı konuştu..

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, Çekmeköy’de bir dizi saha çalışmasına katıldı. Madenler Meydanı’nda partililerle buluşarak üye standında vatandaşlara hitap eden Altınöz, iddialı konuştu. Son altı ayda üyesi sayısını iki kat artırarak Türkiye’nin en çok üyeye sahip 3. Partisi olduklarını söyleyen Altınöz, 31 Mart’ta ahlaklı belediyeciliğin işbaşına geleceğini kaydetti. Daha sonra seçim otobüsü ile Çekmeköylü vatandaşları selamlayan Altınöz, ilçede faaliyet gösteren Müteahhitler ve İşadamları Derneği ÇEKMÜDER’de yatırımcılarla buluştu.

Madenler Meydanı’nda İlçe Başkanı Ömer Zahit Kuvvet, Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen, meclis üyesi adayları ve partililerle beraber vatandaşları selamlayan ve diğer siyasi parti seçim çadırlarını gezen İBB Adayı Mehmet Altınöz, “Coşku burada, canlılık burada, heyecan burada.. 31 Mart akşamı sandıklar bir yanardağ gibi, bir volkan gibi patlayacak ve Yeniden Refah Partisi, hem İstanbul hem de Çekmeköy’ü kazanacak inşallah. Son sözü İstanbullu hemşerilerimiz Pazar günü sandıkta söyleyecek. 31 Mart akşamı çarşının karışacağını hep söyledik. Şöyle ki 31 Mart akşamı Yeniden Refah Partisi Türkiye’de en çok belediye kazanan parti olacak inşallah” dedi.

“31 Mart akşamı Çekmeköy’de bir ilanımız olacak” diyen Altınöz; “Yücel Evsen başkanımızı şimdiden Çekmeköy Belediye Başkanı ilan ediyoruz, hayırlı ve uğurlu olsun. Refah gelecek yüzler gülecek çünkü halkımızın yüzü gülmüyor. İktidardaki kardeşlerimiz imtiyazlı müteahhitlere her şey çok ,çok diyor ama emekliye gelince yok, yok diyor. Borç faizine gelince çok, çok diyor ama memura gelince yok, yok diyor. İsrafa, şatafata gelince çok, çok diyor, vatandaşa gelince yok yok diyor. Hal böyle olunca da memleketin yüzü gülmüyor. Ahlaklı belediyecilik yakındır. Ahlaklı belediyecilikte liyakatsizlik, yolsuzluk, hırsızlık, israf, şatafat, gösteriş olmaz. İnşallah biz gelince ahlaklı belediyeciliği hakim kılacağız” şeklinde konuştu.

Altınöz; “Bir müjdeyi de Çekmeköy’den vermek istiyorum. Son altı ay içerisinde üye sayımızı yüzde yüz artırarak ikiye katladık. Yeniden Refah Partisi, şu anda Türkiye’nin en çok üyesi olan 3. partisi konumuna gelmiştir. Teşkilatlarımız sahada gümbür, gümbür çalışıyor. Üye stantlarımız dolup dolup taşıyor. Tabi partimiz büyüdükçe yalan yanlış algılarla bizi yıpratmaya çalışıyorlar. Televizyon ekranları bize kapatılmış durumda. Sesimizi duyuran yok, projelerimizi ve icraatlarımızı yayınlamıyorlar. Seçim sonrası görüşelim diyorlar. Ama Allah büyüktür elbette” dedi.

Yeniden Refah Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen ve partililer akşam ise muhtarlar, kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle iftar programında biraraya geldiler.

Reklamı Geç