Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeniden Refah Partisi, gücüne güç katmaya devam ediyor!

Yeniden Refah Partisi, Çekmeköy’de

Yeniden Refah Partisi, Çekmeköy’de sürpriz isimleri saflarına katmaya devam ediyor. Bölgemiz siyasetinin önde gelen tecrübeli isimlerinden Sedat Yalçınkaya da Yeniden Refah Partisi diyerek Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen ve ekibinin yanında yer aldı.

31 Mart seçim takvimi işlerken; partilerin belediye başkan adaylarından sonra meclis üyesi aday başvuruları da devam ediyor. Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen’le aylardır saha çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Yeniden Refah Partisi de sürpriz isimleri saflarına katmaya devam ediyor. Bölgemiz siyasetinin önde gelen, tanınmış isimlerinden Büyük Birlik Partisi eski İlçe Başkanı Sedat Yalçınkaya da tercihini Yeniden Refah Partisi’nden yana kullanarak Yücel Evsen ve ekibine katıldı ve belediye meclis üyesi adaylık başvurusunu yaptı.

“31 Mart’ta Türkiye’ye, İstanbul’a ve Çekmeköy’ümüze refah gelecek” diyen Çekmeköy Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Sedat Yalçınkaya, “Mücadelemiz ülkemiz ve milletimiz için. Gelecek nesillere daha güzel bir memleket mirası bırakmak için. Ekonomisi, bilimi, sanatı, sporu, adaleti, kültürü ve en önemlisi ahlaki ve manevi değerleri daha güçlü bir Türkiye için Yeniden Refah Partisi’ndeyim. İstanbul Büyükşehir’de Adayımız Sayın Mehmet Altınöz’e ve Çekmeköy’de Belediye Başkan Adayımız Sayın Yücel Evsen’e kazandırmak için gece-gündüz demeden her kapıyı çalacağız, her eli sıkacağız. Milletimize milli görüş belediyeciliğini anlatmaya ve desteğini kazanmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Reklamı Geç