Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YEREL SEÇİMLERE DOĞRU ‘UMUT’LAR TAZELENDİ..

Büyük çekişmeye sahne olan

Büyük çekişmeye sahne olan 38. CHP İstanbul İl kongresinde Özgür Çelik’in yeni il başkanı seçilmesiyle başlayan değişim ve yenileşme süreci; tüm ilçelerde olduğu gibi Sancaktepe İlçe Örgütü’nde de yeni umutların ve yeni hedeflerin yolunu açtı. Özgür Çelik’in kazanmasının ardından büyük sevinç ve coşku yaşayan Sancaktepe Örgütü’nde yerel seçimlere doğru ‘umutlar’ tazelendi.

Hafta sonu Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen CHP İstanbul İl Kongresi’nde beyaz listeyle kazanarak il başkanı seçilen Özgür Çelik, örgüt tabanında büyük sevinç ve heyecan yarattı. Bu coşkuyu en yüksek perdeden yaşayan CHP Sancaktepe İlçe Örgütü’nden de Özgür Çelik’in listesinde dikkat çeken isimler yer aldı. Sancaktepe siyasetinin önde gelen isimlerinden Alper Yeğin ve Musa Sağdıç gibi isimler yeni il başkanı Özgür Çelik’in listesinde kurultay delegesi olurken; Ahmet Baylan ve Balemir Çokyaşa gibi isimler de yönetim kuruluna girdiler.

Kongrenin ardından bir mesaj yayımlayan Alper Yeğin, “Birlik, beraberlik ve coşku içerisinde gerçekleşen CHP İstanbul kongremizde seçimi kazanan İl Başkanımız Özgür Çelik, yönetimine, seçilen yol arkadaşlarımıza ve büyük kurultay delegelerimize başarılar dilerim. Benim de kurultay delegesi seçilmeme güç veren Sancaktepe örgütüme teşekkür ederim” dedi.

Secim sonucunun açıklanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, “Tarihi bir kongre gerçekleştirirken örgütümüze teşekkür ediyorum. CHP kongrelerinin kaybedeni olmaz. Bu bir zafer konuşması değil. Biz zafer konuşmamızı İstanbul’u, Türkiye’yi kazandığımızda gerçekleştireceğiz. Bu kongrede yapılan konuşmalardan, basında CHP’de yarılma mı var diye yazacaklara sesleniyorum. Lider sultası ile il, ilçe başkanlarını belirleyenleri konuşun. Biz parti içi demokrasiyi yaşatmaya devam edeceğiz. Yapılan konuşmalardaki eleştirilerin hepsini alıyoruz. Kongrenin heyecanı ile sarf edilmemesi gereken cümleler de söylendi. Biz bütün örgütümüzle kucaklaşmaya hazırız. İlk gideceğim yer, benim değil diğer adayın lehine slogan atan ilçeler olacak. 26 ilçe başkanı ile girdim, 39 ilçe başkanı ile çıkıyorum. Bu bir başlangıç, İstanbul’dan Türkiye’ye umudu yaymanın başlangıcı” dedi.

Reklamı Geç