Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YEŞİLAY ÇEKMEKÖY’DE (EKİP) PROJESİYLE SAHAYA İNİYOR..

Yerel basın mensuplarıyla kahvaltı

Yerel basın mensuplarıyla kahvaltı programında biraraya gelerek yaptıkları ve yapacakları faaliyetleri değerlendiren Türkiye Yeşilay Cemiyeti Çekmeköy Şube Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu, (EKİP) projesi ile daha yoğun saha çalışmaları yapmaya hazırlandıklarını açıkladı.

Bağımlılıkla mücadele başta olmak üzere toplumsal bilinci yaygınlaştırma noktasında saha faaliyetlerini sürdüren Türkiye Yeşilay Cemiyeti Çekmeköy Şube Başkanlığı, kamuoyunu yerel basın temsilcileri aracılığı ile aydınlattı. Yerel basın mensuplarıyla kahvaltı programında biraraya gelerek bugüne kadar yaptıkları ve bundan sonra yapacakları faaliyetleri değerlendiren Şube Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu, önümüzdeki günlerde saha çalışmalarını yapacakları Bağımlılıkla Mücadelede (EKİP) Entegre Katılımlı İşbirliği Platformu Projesi hakkında bilgilendirme yaptı.

Bağımlılıkla Mücadelede (EKİP) Entegre Katılımlı İşbirliği Platformu Projesi’nin amacını açıklayan Uzunoğlu, “Proje esnaflarımızın uyuşturucu ve alkol bağımlılığı hakkında bilgi düzeylerini arttırmayı ve onlar vasıtasıyla yerel alanda toplumsal farkındalığı oluşturmayı ve tehlike arz eden durumlara karşı önlem almayı amaçlIYOR. Biz de şube temsilcileri olarak ilçemizin çeşitli bölgelerinde esnafımızı ziyaret ederek toplumsal bilinci uyandıran afiş ve uyarıcı duyurularımızı dağıtacağız ve işyerlerine asacağız. Tek gayemiz var bağımlılıkla mücadele etmek. Bunun için de toplumsal bilinci yükseltmek ve aileleri daha duyarlı hale getirmek” dedi.

Reklamı Geç