Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YEŞİLAY’IN TOPLUMSAL BİLİNCİ ARTIRMA ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR..

24 Temmuz Gazeteciler ve

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle bölge yerel basın temsilcileriyle biraraya gelerek günlerini kutlayıp yaptıkları çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Türkiye Yeşilay Cemiyeti Çekmeköy Şube Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu, “Toplumsal bilinci artırmaya yönelik faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor ancak sahada bizle birlikte emek sarfedecek daha fazla gönüllü desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Çekmeköy Şube Başkanı Suna Gönüllü Uzunoğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle bölge yerel basın temsilcileriyle kahvaltılı toplantıda biraraya gelerek hem günlerini kutladı hem de yaptıkları çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Zararlı alışkanlıklar ve her türlü bağımlılığa karşı toplumsal bilincin gelişmesine katkıda bulunacak faaliyetlerini sürdürdüklerini anlatan Uzunoğlu, sahada kendileri ile birlikte hareket edecek daha fazla gönüllü desteğine ihtiyaçları olduğunu kaydetti. Yeşilay gönüllülerinin yurdun dört bir yanında toplumun tüm kesimleri ile sürekli temasta olduğunu anlatan Uzunoğlu, “Okulda, evde, çarşıda, pazarda, sokakta, meydanda velhasıl her yerde gönüllü ekiplerimizle zararlı alışkanlıklar ve her türlü madde bağımlılığına karşı vatandaşımızı bilgilendirmeye ve bilinçlendirmeye devam ediyoruz” dedi.

Toplumun tüm kesimleri gibi Yeşilay’ın da 5 Şubat Kahramanmaraş depreminde zarar gören bölgeye tüm imkan ve kaynaklarını seferber ettiğini ifade eden Uzunoğlu, “Herkes gibi bizler de deprem bölgesi için üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeye çalıştık. Oradaki yaralı sarmak ve yeniden normal hayatı tesis etmek elbette uzun bir süreç olacak. Devlet, millet elele bu zorlukların üstesinden geleceğimize olan inancımızla çalışmalarımızı sürdürdük, sürdürmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu. Uzunoğlu, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle bugün siz bölgemizin basın temsilcileriyle biraraya geldik. Çalışmalarımızı topluma yayarak bizlere destek oluyorsunuz. Her zaman sesimiz, gözümüz, kulağımız olan siz gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gününüzü kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Reklamı Geç