Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YİĞİDOLAR, BİR KEZ DAHA; “BU ÜLKE VE MİLLET İÇİN KANIMIZ DA CANIMIZ DA FEDADIR” DEDİ..

Milli Kurtuluş Mücadelesi’nin başlangıç

Milli Kurtuluş Mücadelesi’nin başlangıç aşamasında en önemli dönüm noktalarından biri olan 4 Eylül Sivas Kongresi’nin 103. yıl dönümünde son derece anlamlı bir organizasyona imza atan Çekmeköy Sivas ve İlçeleri Derneği ÇESİDER, Kızılay’a kan bağışında bulundu..

Çekmeköy Sivas ve İlçeleri Derneği ÇESİDER Başkanı Soner Çiçekli ve çok sayıda dernek yöneticisi ile üyesi Sivaslı hemşeri, hafta sonu Madenler Meydanı’ndaki Kızılay kan bağışı merkezine akın etti. Milli mücadelenin başlangıç aşamasındaki en önemli dönüm noktalarından biri olan 4 Eylül Sivas Kongresi’nin 103. yıl dönümünde oldukça anlamlı bir organizasyona imza atan ÇESİDER üyesi hemşeriler, gün boyu kan bağışında bulundu. Sivaslı hemşerilerin kan bağışı kampanyası yoğun ilgi altında tamamlandı. ÇESİDER Başkanı Soner Çiçekli de ilk kanı verenlerden olarak kampanyanın başlangıcını yaptı.

Kampanyaya ilişkin açıklamalarda bulunarak destek veren herkese teşekkür eden ÇESİDER Başkanı Soner Çiçekli, “Allah’a şükürler olsun bugün Çekmeköy Kızılay Şubesi ile 4 Eylül Sivas kongresi ruhuyla gerçekleştirdiğimiz kan bağışı kampanyamızı yüksek katılımla gerçekleştirdik. Bu anlamda bizleri yalnız bırakmayarak destek olan Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Latif Caşar’a, BBP Çekmeköy İlçe Başkanı Sayın Sedat Yalçınkaya’ya, İYİ Parti Çekmeköy ve İBB Meclis Üyesi sayın Bora Kılıç’a, AK Parti Meclis Üyelerimiz Sayın Turgay Tuna ve Sayın Yılmaz Sezgin’e, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Abdullah Gelgeç’e, Çekmeköy TÜGVA Başkanı Sayın Nazif Kartal’a, Erzurumlular Dernek Başkanı Sayın Niyazi Taştan’a, değerli büyüğüm Sayın Veysel Tuna’ya, İşadamı Sayın Lütfi Tiryakioğlu, Sayın Kemal Gözel, Sayın Erdem Koçoğlu ve Sayın Hakan Çiftçiman’a, dernek yönetimindeki tüm arkadaşlarıma, özellikle Çekmeköy Kızılay Kadın Kolları Başkanı Sayın Nazlı Nafiye Durmaz hanımefendi ve tüm Kızılay çalışanları ile bütün hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Reklamı Geç