Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YILDIRIM’DAN TUTAN’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ..

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan

Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongrede göreve seçilen CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’a tebrik amaçlı ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri yoğun şekilde devam ediyor. Son iki yerel seçimde CHP ve Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım da yaptığı ziyaretle Başkan Tutan’a görevinde başarılar diledi. Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerin konuşulduğu ziyarette iddialı mesajlar verildi.

CHP Çekmeköy İlçe Başkan Adayı Erdal Yıldırım’ın da bulunduğu ziyarette yeni başkan Melda Tanişman Tutan’ı tebrik ederek başarılar dileyen Seyfettin Yıldırım, “İstanbul’u 2019 da güçlü bir kadın önderliğinde kazandıysak, Çekmeköy’ü de 2024’te güçlü bir kadın önderliğinde kazanacağız. Kaybedeni olmayan partimizin her bir üyesinin kazandığı güzel bir kongre sürecini geride bıraktık. Çekmeköy ilçe kongremizde ilçe başkanımız seçilen Sayın Melda Tanişman Tutan ve yönetimini kutluyorum. Bir ağabeyiniz ve bu partinin bir neferi olarak her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağım. Koltuklar, makamlar, mevkiler gelip geçici kalıcı olan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Ayrışmadan, parti içi birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ile mutlaka ama mutlaka başarılı olacağız” şeklinde konuştu.

İlçe Başkan Adayı Erdal Yıldırım’ın da başarı dileklerini ilettiği ziyarette CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan yaptığı konuşmada ziyaretlerinden dolayı Seyfettin Yıldırım, Erdal Yıldırım ve tüm konuklarına teşekkür etti. İstanbul’da ikinci, Türkiye genelinde ise en genç kadın ilçe başkanı olduğunu kaydeden Tutan, sahada üstün bir çalışma performansı ile çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını ve Çekmeköy’ün her bir sorununa ve derdine çare olmak için mücadele edeceklerini ifade etti. Başkan Tutan, “Hep birlikte çok çalışacağız. Bu kongrenin en güzel yanı bizleri hepimizi birleştirdi. Kongrede rakip olduğumuz arkadaşlarımızla şimdi daha sık görüşüyoruz ve birlikte planlar yaparak gelecek yarınları kurguluyoruz” şeklinde konuştu.

Reklamı Geç