Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YILIN EN İYİ ULUSAL VE ULUSLARARASI STK’SI ÖDÜLÜ ASİAD’A..

Atamis İlhami Kimya Gelişen

Atamis İlhami Kimya Gelişen Türkiye Ödülleri Gecesi’nde, Yılın En İyi Ulusal ve Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşu ödülü Anadolu Birleştirici Sanayici ve İş Adamları Derneği ASİAD’a layık görüldü. Gecede ödülü alan Genel Başkan Yücel Yalçınkaya; “ASİAD, yerli ve milli duruşuyla her daim devletinin ve milletinin yanında olmaya devam edecektir” dedi. 

De-ba Medya ve Organizasyon tarafından 2022 ve 2023 yılları arasında ulusal ve uluslararası alanda ülkemizi en iyi temsil eden içinde barındırdığı akademik isimler bürokratlar iş dünyasının önde gelen isimleri ve çalışmalarıyla milli ve yerli bir sivil toplum kuruluşu olarak yılın sivil toplum kuruluşu ASİAD seçildi. Ödül gecesinde ASİAD`ın yılın sivil toplum kuruluşu seçilmesinden dolayı Ünlü Sunucu Şenol İpek tarafından Anadolu Birleştirici Sanayici ve İş Adamları Derneği Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya`ya ödülü takdim edildi.

ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, şu açıklamalarda bulundu: “Spordan sanata, siyasetten iş dünyasına ülkemizin birbirinden kıymetli değerlerinin katıldığı bu anlamlı gecede böylesine müstesna bir ödüle layık görülmek gerçekten onur verici. Organizasyonda emeği geçenlere ve yılın en iyi Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü’nü takdim eden De-ba Medya ve Organizasyon’a teşekkür ederim. Bünyesinde bir çok akademik kurul ve iş dünyası temsilcisiyle ASİAD, yerli ve milli duruşunu sürdürmeye devam edecektir. Ülkemizi ulusal ve uluslararası kamuoyunda dünyaya tanıtmak için çalışmalarına devam eden ASİAD, her zaman devletinin ve milletinin yanındadır.”

Reklamı Geç