Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yücel Evsen; “31 Mart’ta Çekmeköy’e refah gelecek!”

Siyasetin son zamanlarda yükselen

Siyasetin son zamanlarda yükselen trendi Yeniden Refah Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen, 21 mahallede etkin saha çalışmaları yapıyor. Her geçen gün daha çok ilgi toplayan Evsen, ekibiyle birlikte kapı kapı gezerek projelerini anlatıyor ve “31 Mart’ta Çekmeköy’e refah gelecek” diyor.

Yeniden Refah Partisi Çekmeköy Teşkilatı, Belediye Başkan Adayı Yücel Evsen ve ekibiyle sahada fark yaratan çalışmalara imza atıyor. Çarşı-Pazar tüm mahalleleri kapı kapı gezen Evsen, gittiği her yerde yoğun ilgi ve alaka görüyor. “Her geçen gün daha da güçleniyoruz! 31 Mart’ta Çekmeköy’e refah gelecek tüm dertlere çare olacak” diyen Evsen, trafikten ulaşıma, otoparktan, turizm, tarım, sosyal destekler, imar ve şehirleşmeye kadar hayatın her alanında ürettiği projelerini halka anlatıyor.

Yeniden Refah Partisi Adayı Yücel Evsen; evlenecek çiftlere destek, öğrenci dosta Çekmeköy, tarladan tezgaha tezgahtan mutfağa, yenidoğan bebek maddi desteği, ev hanımlarına istihdam, doğa turizmi, meydan, prestif cadde, engelsiz Çekmeköy, trafiksiz Çekmeköy, sporun kalbi Çekmeköy, STK, muhtar ve site yönetiminden sorumlu başkan yardımcısı gibi fark yaratan projeleri ile ilçe kamuoyunda gündem yaratıyor.

Evsen’in belediye meclis üyesi listesine de girmek için büyük bir ilgi ve adeta yarış söz konusu. Yeniden Refah Partisi’nin Madenler’de açtığı seçim koordinasyon merkezi her gün adeta dolu dolup taşıyor. Meclis üyesi aday adayı başvuru sayısı da her geçen gün artıyor. Evsen, mahallelerde yaptığı işyeri ve ev sohbetlerinde de vatandaşların yakın ilgisiyle karşılanıyor. Gönül kapılarının herkese sonuna kadar açık olduğunu kaydeden Yücel Evsen, iktidarından muhalefetine her kesimden Yeniden Refah Partisi’ne büyük bir yönelim olduğunu ifade ediyor. İşte Yücel Evsen’in ilgi gören projeleri ve saha çalışmaları:

 

Reklamı Geç