Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YÜCEL EVSEN’DEN YENİ BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ DAHA..

Çekmeköy Müteahhitler ve İş

Çekmeköy Müteahhitler ve İş insanları Derneği ÇEKMÜDER Başkanı, Akar Yapı CEO’su ve son zamanların aktif iş insanı Yücel Evsen, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

Sivil toplum kuruluşlarının ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden Yücel Evsen, son derece yoğun bir dönem yaşıyor. Çekmeköy Müteahhitler ve İş insanları Derneği (ÇEKMÜDER) gibi oldukça aktif bir derneğin başkanlığını başarıyla yürüten Yücel Evsen, Akar Yapı ile de sektörün en başarılı firmalarından biri olarak göze çarpıyor. Evsen, tüm yoğunluğuna rağmen bu kez de sosyal sorumluluk projesi olarak Amatör liglerde mücadele eden Çekmeköy Çarşı Spor Kulübü Başkanlığı’na seçildi. 2014 yılında kurucu başkanlığını Murat Şengün’ün yaptığı spor kulübü altyapıya verdiği önemle biliniyor.

Çekmeköy’de en çok faal lisanslı sporcu özelliğini barındıran siyah beyazlı kulüp, sportif başarıların yanı sıra gençleri ve çocukları sporla buluşturmak, onları topluma disiplinli, ahlaklı, kötü alışkanlıklardan uzak olarak yetiştirmeyi hedefliyor. Kurucu Başkan Murat Şengün yeni oluşumda teknik direktör olarak görevine devam edecek. Yönetim Kurulunda ise Mehmet Nuri Taşkın, Ümit Durul, Hanife Türkoğlu, Sıla Yağcı, Sedat Yalçınkaya, Murat Doğan, Zafer Yılmaz gibi önemli isimler bulunuyor.

“Hedefimiz gençlerimizi topluma kazandırmak”

Çekmeköy Çarşı Spor Kulübü’nün yeni sezon hazırlıklarını yerinde izleyen Başkan Yücel Evsen, Teknik Direktör Murat Şengün ve futbolcularla bir araya geldi. Projeyi sosyal sorumluluk projesi olarak değerlendirdiklerini belirten Yücel Evsen “Ticaret ve sivil toplum kuruluşlarındaki çalışmalarımızın yanında geleceğimiz olan çocuklarımız için “sosyal sorumluluk” olarak baktığımız bir projeye daha imza atıyoruz. Önceliğimiz gençlerimizi ve çocuklarımızı ücretsiz olarak spor ile buluşturmak, onları topluma spor disiplini ve ahlakı ile kazandırmak istiyoruz. Tabi ki sportif başarı hedefimiz olsa da centilmen rakibine saygılı yarışmacı bir takım olmak istiyoruz. Bu projede yer alan Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, bu projeyi bugünlere getiren hocamız Murat Şengün’e teşekkür ediyorum. Projemizin Çekmeköy ilçemize, bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Reklamı Geç