Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YÜKSELEN DEĞER AUTO GOLD GROUP!..

Karlı ve soğuk havaların

Karlı ve soğuk havaların yaklaşmasıyla araç sahipleri de kış bakımı için harekete geçti. Ülkemizde bu işi en iyi yapanların başında gelen Auto Gold Group, tecrübeli ekip ve donanımından teknik altyapı kapasitesine kadar her yönüyle Türkiye’nin en büyük uygulama merkezine sahip.

Kurumsal kimliğiyle sektörde 20 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Türkiye’nin en büyük uygulama merkezi Auto Gold, hizmet kalitesinde sınır tanımıyor. Her mevsim ve her koşulda, araç sahiplerine her zaman en iyi hizmeti vermeye hazır olan Auto Gold ile araçlar her daim güvende.

HAVA DURUMU DEĞİŞİYOR, GEÇ KALAN KIŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR..

Kar geliyor ve araç bakımları için vatandaşlar harekete geçti. Kış lastiğinin yanı sıra araç kaporta ve dış yüzeyinin yağışlardan korunması da büyük önem taşıyor. Biz de Türkiye’de bu işin önde gelen firmalarından Auto Gold firmasından edindiğimiz bilgileri sizler için derlemek istedik. Sosyal medyada bilinir bir marka haline gelen Auto Gold, verdiği profesyonel hizmetlerle araç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

Diğer oto uygulama merkezlerinin tamamen dışına çıkan Auto Gold Group, 33 kişilik profesyonel ekibiyle yaptığı seramik kaplama, pasta cila ve detaylı oto kuaför uygulamalarıyla takipçilerinin dikkatini çekmeyi başardı. Auto Gold Group instagram adresini ziyaret ettiğinizde birçok ünlünün, şarkıcının ve oyuncuların uğrak noktası haline geldiğini görebilirsiniz. Türkiye’de bilinen bir marka haline gelen Auto Gold Group çeşitli kampanyalarla müşterilerini memnun etmeye ve bu işlemlerin devasa fiyatlar ödenmeden de yapılabileceğini göstermeye odaklanmış durumda.

Auto Gold Group iletişim adresi: Atatürk Mahallesi, Meriç Caddesi, Botanik Çarşı No:30/16 Ataşehir/İstanbul www.autogoldgrup.com

Reklamı Geç