Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2-5 ARALIK’TA ERZURUM TANITIM GÜNLERİ YAPILACAK..

Kültür ve medeniyetler şehri

Kültür ve medeniyetler şehri Erzurum’a ve Erzurumlulara hizmet amacıyla kurulan Erzurum Konfederasyonu (ERKON), Erzurum’un sahip olduğu değerlerin ve geleneksel kültürünün tanıtımı amacıyla İstanbul’da “Erzurum Tanıtım Günleri” düzenliyor. Etkinlik programı için Çekmeköy Erzurumlular Derneği’nde kahvaltıda bir araya gelerek son hazırlıkları gözden geçiren Erzurum Dernekleri yöneticileri istişarelerde bulundu. 

2-5 Aralık tarihlerinde yapılacak olan kadim şehir Erzurum Tanıtım Günleri için hazırlıklarını sürdüren ERKON sivil toplum kuruluşlarıyla istişare toplantısını Çekmeköy’de gerçekleştirdi. Çekmeköy Erzurumlular Derneği’nde düzenlenen kahvaltı programında STK temsilcileriyle bir araya gelen ERKON Genel Başkanı Mustafa Macit, 2-5 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan “Erzurum Tanıtım Günleri” ile ilgili istişarelerde bulundu. ERKON Genel Başkanı Mustafa Macit kahvaltı programına katılanlara tanıtım günleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Çekmeköy Erzurumlular Dernek Başkanı Niyazi Taştan’ın ev sahipliği yaptığı kahvaltı programına ERKON Genel Başkanı Mustafa Macit, Avrupa Yakası Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Nuri Toraman, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Ayyıldız, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Selami Keskin, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, Erzurum STK temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Reklamı Geç