Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÜSKÜDAR, ÜMRANİYE, ÇEKMEKÖY, SANCAKTEPE TÜM TEŞKİLATLAR SANDIK BAŞINDA…

Önümüzdeki yıl Nisan ayı

Önümüzdeki yıl Nisan ayı gibi olağan kongrelerini yapmaya hazırlanan iktidar Ak Parti’de takvim delege seçimleriyle işlemeye başladı. Bugün Üsküdar’dan Çekmeköy’e, Sancaktepe’den Ümraniye’ye tüm ilçe teşkilatlarında yapılan mahalle delegasyonu seçimleri yoğun katılımla gerçekleşti.

Ak Parti ilçe teşkilatlarında kongre takvimi delege seçimiyle start aldı. 2020 Nisan ayı gibi yapılması beklenen ilçe kongreleri için bugün mahalle delegasyon seçimleri vardı. Üsküdar’dan Ümraniye’ye, Çekmeköy’den Sancaktepe’ye tüm ilçelerde gerçekleşen delege seçimleri üyelerin yoğun katılımı ile yapıldı. Belediye başkanlarının da oy kullandığı delege seçimlerini Ak Parti’li milletvekilleri ve il yöneticileri de yakından takip etti.

Ak Parti Sancaktepe’deki delege seçimlerini İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve İl Yöneticisi Yıldırım Turan takip ederken, Çekmeköy’de ise ilçeden sorumlu Milletvekili Ravza Kavakci vardı. Yine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da gün içinde ilçe teşkilatlarında delege seçimi için oylarını kullandı.

Reklamı Geç