Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AHMET POYRAZ YENİ DÖNEM PROJELERİNİ VE EKİBİNİ TANITTI..

Hafta sonu Çekmeköy Spor

Hafta sonu Çekmeköy Spor Kompleksi’nde yeni dönem proje ve meclis üyesi aday tanıtım programını gerçekleştiren Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Poyraz, “10 yolda temel hizmetler tamamlandı şimdi sıra vizyon projelerde” dedi. Salonda asılan “31 Mart hava tahmini” başlıklı dev afişteki “İstanbul genelinde Yıldırım, Çekmeköy’de kuvvetli Poyraz bekleniyor” yazısı dikkatlerden kaçmadı.

Çekmeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ahmet Poyraz, yeni dönem projelerini ve meclis üyesi adaylarını coşkulu bir programla tanıttı.  “Tevazu, samimiyet ve gayret ile önce millet, önce memleket” diyen Ak Parti’nin Çekmeköy’deki yeni dönem projeleri arasında Ömerli bölgesine yapılacak olan Enerji Köy Bilim ve Kongre Merkezi ile Enerji Müzesi, İnovasyon Merkezi, Test Laboratuvarı, Enerji Kütüphanesi ve Kongre Merkezi, Taşdelen Şehir Kütüphanesi, Sırapınar Doğa Sporları ve Turizm Merkezi, Teknobahçe Projesi, Taşdelen Yüzme Havuzu, Çekmeköy Bilim ve Yenilik Merkezi gibi projeler dikkat çekiyor. Çekmeköy Kapalı Spor Kompleksi’nde düzenlenen toplantıya AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı, MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur ve yeni dönem meclis üyesi adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun katılımın yaşandığı tanıtım programında, salona asılan dev afişteki “31 Mart hava tahmini: İstanbul Yıldırım Çekmeköy’de kuvvetli Poyraz bekleniyor” yazısı dikkatlerden kaçmadı. 15 Temmuz gecesinin de anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından konuşan Ak Parti MKYK Üyesi Mustafa Ataş, “Gönül belediyeciliği dönemini başlatıyoruz. Siz milletimiz 31 Mart’ta İstanbul’da Binali Yıldırım’ı, Çekmeköy’de ise Ahmet Poyraz’ı yeniden başkan seçecek buna inanıyorum” sözleri ile büyük alkış aldı.

Yeni dönem projelerinin ilgiyle izlendiği gecede Çekmeköy Belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Poyraz yaptığı konuşmada; “10 yıl boyunca temel hizmet ve yatırımları tamamladık şimdi sıra vizyon projeleri hayata geçirmekte” dedi. Proje tanıtım programında konuşma yapan Ahmet Poyraz konuşmasına şöyle devam etti; “Sizlerin karşısına başımızı dimdik çıkaran Allah’ıma şükürler olsun. Dün size söz verip bu gün karşınıza çıkacak bir yüzümüz var ise 5 yıl sonra bu projeleri tamamlayarak karşınıza çıkacak bir kardeşiniz olarak bu günden söz veriyorum.”

Salondan yükselen, “Olmazsa olmaz Ahmet Poyraz” sloganlarına karşılık veren Başkan Poyraz; “Olmazsa olmazımız siz milletimizdir” diye cevap verdi. Poyraz; “15 Temmuz gecesinde sokaklarda Ülkücü gençleri ve Ak Partili gençlerimizi gördüm. O gece tank ve tüfeğe karşı bayrak inmesin ezanlar susmasın diyenlerin çöpünü bile toplamak bizler için en büyük şereftir. O şerefi bizlere bağışlayan Allah’a şükürler olsun” dedi.

31 Mart’a kadar Çekmeköy’de çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak kaydı ile çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Poyraz; “Çalışacağız, daha çok çalışacağız. Bugüne kadar yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacağımız projelerimizi halkımıza tek tek anlatacağız. Yarınlarımız için, çocuklarımızın geleceği için 31 Mart’ta kazanan Çekmeköy olacak” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Ak Parti ilçe başkanı Salih Kırıcı, yeni dönem meclis üyesi adaylarını tek tek sahneye davet ederek tanıttı.

Reklamı Geç