Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK PARTİ ÇEKMEKÖY, KIRICI VE YENİLENEN EKİBİYLE 2019 YOLUNDA..

‘Millete hizmet yolunda kutlu

‘Millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam’ sloganıyla 4. olağan kongresini gerçekleştiren Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı, mevcut başkan Salih Kırıcı’nın büyük oranda yenilenen listesiyle 2019’a hazırız mesajı verdi.

Çekmeköy Spor Kompleksi’ndeki coşkulu kongreye; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Milletvekilleri Azmi Ekinci, Hurşit Yıldırım, İsmet Uçma ve Hasan Sert, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ak Parti İl Başkanı Bayram Şenocak, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Pendik ve Şile Belediye Başkanları, İstanbul’daki çok sayıda ilçe başkanı, meclis üyeleri, STK temsilcileri ve partililer yoğun katılım gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan kongrede 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Afrin’de süren başarılı mücadeleye göndermeler yapıldı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Salih Kırıcı, 2019 seçimlerinin önemine vurgu yaptı ve teşkilat olarak önümüzdeki süreci maksimum seviyede başarıya ulaştırmayı planladıklarını kaydetti.

Çekmeköy’de bugüne kadar başarılı bir grafik sergilediklerini ifade eden Salih Kırıcı, “Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız. Teşkilatımızın her kademesi sürekli milletimizle iç içe ve yakın temasta” şeklinde konuştu.

Çekmeköy’de yerel hizmetler noktasında son derece model ve modern bir ilçe oluşturduklarını kaydeden Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ise; “Biz bu teşkilatla birlikte Şahinbey Caddesi’nde ıslandık, beraber bu yollarda yürüdük. Sadece 336 oy farkla kazandığımız Çekmeköy’de farkı on binlere çıkardık bundan sonraki seçimlerde de farkı daha da açacağız. Yeter ki birlik olalım ve kendi içimizde partimizin başarısı için sırt sırta verip milletimizle birlikte ülkemizin geleceği adına ortak hareket edelim” şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal: “Nasıl ki Türkiye’de ilk belediyecilik örneğini AK Parti ortaya koyduysa, değerli genel başkanımız Türkiye’de belediyecilikte çığır açtı. Nasıl ki 2002 yılında Türkiye’de iktidar devlet yönetiminde yeni bir çığır açtıysa inşallah 2019 yılında da yeni bir Cumhurbaşkanlığı sistemiyle de tekrar o çığırı açılması için, kapı kapı dolaşıp gece gündüz koşturmanız gerekiyor. Teşkilat olarak sizin göreviniz, mahalle mahalle kapı kapı dolaşmaktır. İnşallah 2019 yılı yeni başlangıç olacaktır” diye konuştu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ise tarihi bir dönemden geçildiğini belirterek, “Bir yandan üzerimizde oynanan oyunlar bir yandan da varmak istediğimiz hedeflerimiz var. Bize operasyon çekmeye kalkanların tuzaklarını başlarına geçirdik. Her türlü ihaneti gördük, görmeye de devam edeceğiz. Bizim adımız AK Parti, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizi yıldıramaz ve sindiremezler ve durduramazlar. 2019 yılındaki seçimler sıradan seçimler olmayacak. Bu seçimler Türkiye’nin birliğini, bütünlüğünü ve bağımsızlığını ve refahını doğrudan etkileyen seçimler olacak. Biz İstanbul teşkilatıyız, İstanbul teşkilatı varlığından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya liderini çıkardı. İstanbul şahlanırsa Türkiye şahlanır. İnşallah 2019 yılında yeni bir sistemle yönetilecek Türkiye’ye en güçlü selamı, İstanbul teşkilatı olarak bizler vereceğiz” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, “2019 yolunda liderimize bir sözümüz var. Cumhurbaşkanımıza ‘asla yorulmak yok’ dedik, söz verdik. Yorulmadan, durmadan, dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızı hep birlikte seçeceğiz. 2019 yolunda sizlerle birlikte mahalle teşkilatından başlayarak hep birlikte daha fazla çalışacağız inşallah” dedi.

Bakan Kaya, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yıldönümünde vatan ve bayrak uğruna toprağa düşen tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi. 15 Temmuz şehitlerine de rahmet dileyen Kaya, Zeytindalı harekatı ile ilgili, “Başarılı bir şekilde Afrin’de şehir merkezinde sınırlarımızı güvenlik altına aldık. İnşallah barış ve huzur içinde olacak bölgeyi oluşturacağız” dedi.

Enerji Bakanı Berat Albayrak, AK Parti kongrelerinin diğer partilerinkine benzemediğini, daha çok kaynaştıklarını, birlik, beraberlik ve hasbihal içinde güçlü Türkiye’nin yarınlarına yürüdüklerini söyledi. “Tarihi günlerden geçiyoruz, önemli gelişmelerin olduğu, yüzyılın kaderinin şekillendiği günlerden geçiyoruz” diyen Albayrak, 100 yıl önceki Kurtuluş Savaşı’ndan çok daha hayati ve kritik günlerden geçtiklerini bildirdi. Bakan Albayrak, 2019’un, bu yüzyılın kaderinin yeniden şekilleneceği bir tarih olacağını kaydederek, 2019’da Çekmeköy’de, İstanbul’da ve tüm Türkiye’de tarih yazacaklarını kaydetti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ise; “Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümünde bayrağımızı Afrin’in ortasına diken Mehmetçiğimizi tebrik ediyorum. Milletimiz, bayrağımız için hayatlarını gözlerini kırpmadan feda eden aziz şehitlerimizi minnetle anıyorum. Bizim davamız bu ülkenin kalkınması ve gelişmesidir. İktidar olduğumuz günlerden bugüne kadar ülkemizin bağımsızlığı ve demokrasisinin gelişmesi için mücadele ettik. Hamdolsun. 16 yıllık iktidar döneminde başarılara hep birlikte imza attık. Milli savunmadan dış politikaya kadar rabbim bizlere nasip etti. AK Parti kadrolarından, ilçesine kadar tüm teşkilat ve mensuplarımızla tarih yazmayı Allah bize nasip etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var. 2019 seçimleri ülkemizin gelecek yüzyılını şekillendirecek dönüm noktası olacaktır. 2019 seçimlerine giderken kapı kapı dolaşacağız. Çekmeköy’de seçmenlere birebir ulaşmaya mecburuz” dedi.

Reklamı Geç