Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ALTINELER ÇARŞISI SANCAKTEPE’DE AÇILDI..

Sancaktepe Belediyesi tarafından kadınların

Sancaktepe Belediyesi tarafından kadınların el emeği göz nuru doğal ürünlerinin sergilenip satışa sunulacağı “Altıneller Çarşısı” açıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Av. Şeyma  Döğücü, “Bu bizim kadınlarımız seçim sürecinde vaadetmiş olduğumuz projemiz bugün bunu gerçekleştiriyoruz” dedi.

Sancaktepe 15 Temmuz stadyumu önünde açılan “Altıneller Çarşısı”na Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Kaymakam Adnan Çakıroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Protokol konuşmalarının ardından çarşının açılışı kurdele kesimi ile gerçekleşti. Başkan Döğücü stantları gezerek bilgi aldı.

Sancaktepeli kadınların evlerinde ürettikleri ürünleri Altıneller Çarşısı’nda satarak aile bütçesine katkı sağlayacağını açıklayan Başkan Şeyma Döğücü, “Bu bizim kadınlarımız seçim sürecinde vadetmiş olduğumuz projemiz bugün bunu gerçekleştiriyoruz. Burada 100’e yakın stant var. Kadınlarımız burada kendi ürettikleri yiyecekten el işlerinden, seramikten her şeyden gelip burada sergiliyorlar. Onların satışını yapacaklar. Herkes direk üreticisinde almış olacak. Hem hanımlarımıza bir ekonomik katkısı olacak hem de herkes burada ilk elden doğal olarak üretilmiş ürünleri almış olacaklar. Bunu ilerleteceğiz ve devamlı hale getireceğiz. Sene içinde de 3 ayrı bölgede de aynı faaliyeti göstereceğiz” dedi.

Reklamı Geç