Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ANADOLU LEZZETLERİ ÜSKÜDAR’DA BULUŞTU

Üsküdar Belediyesi ve Rize

Üsküdar Belediyesi ve Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) iş birliği ile ‘Gönül Köprüsü ve Kardeşlik’ temasıyla düzenlenen ‘Yöresel Tatlar Ve Kültür Festivali’nin açılışı gerçekleştirildi.

üsküdar yöresel tadlar festivali 4Üsküdar İskelesi’nde bulunan Şemsi Paşa Camii yanında kurulan festival çadırında gerçekleştirilen açılış törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, MHP İstanbul Milletvekili Bozkurt Yaşar Öztürk, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, RİDEF Başkanı Recep Albayrak ve STK başkanları katıldı. Açılış töreni İhsaniye Camii İmamı Saffet Çalış’ın okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

üsküdar yöresel tadlar festivali 6Açılış töreninde konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen; “Bugün Üsküdarımızda çok kıymetli hemşerilerimizle birlikte Anadolu’nun her rengini, her zevkini, her neşesini, her tadını buluşturma adına düzenlemiş olduğumuz Yöresel Tatlar ve Kültürler Festivali’nin açılışını gerçekleştiriyoruz. Üsküdarımız adeta İstanbul’unda Türkiye’nin de özetidir. Her bölgeden her yöreden insanların yaşadığı muazzam, istisna bir beldedir. Bu güzel şehrimize ne kadar güzel işler yaparsak o kadar çok yakışıyor. Bu festival dolayısıyla bütün İstanbullu hemşerilerimiz, Anadolu’nun her rengini, her tadını burada tatmış ve yaşamış olacaklardır. Bizler biliyoruz ki yöresel tatlar sadece lezzetten ibaret değildir. Aynı zamanda ekonomik güçtür, siyasi, sosyal ve kültürel istikrarın olmazsa olmazıdır. Ben bu festivalde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

üsküdar yöresel tadlar festivali 3RİDEF Başkanı Recep Albayrak ise yaptığı konuşmada bu festival için kendilerine verdiği desteklerden dolayı Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen’e teşekkürlerini iletti.

üsküdar yöresel tadlar festivali 5Yapılan konuşmaların ardından festivalin açılışı gerçekleştirildi ve protokol ekibi festival çadırını gezerek yöresel lezzetlerin tadına baktı.

üsküdar yöresel tadlar festivali 7

üsküdar yöresel tadlar festivali 2

üsküdar yöresel tadlar festivali 1

Reklamı Geç