Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ANADOLU YAKASI BELEDİYE BAŞKANLARI BU AY BEYKOZ’DA BULUŞTU..

Anadolu yakası belediye başkanları

Anadolu yakası belediye başkanları bu ay Beykoz’da buluşarak, işbirliği ve koordinasyon noktasında istişareler gerçekleştirdiler. Çavuşbaşı Kasrı’ndaki toplantının ev sahibi Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, yaptıkları hizmetleri anlattı.

Her ayın ilk Çarşamba günü başka bir ilçenin ev sahipliğinde gerçekleşen Anadolu Yakası Belediye Başkanları Toplantısı’nın Ekim ayı buluşması, Beykoz Çavuşbaşı Kasrı’nda gerçekleşti. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ev sahipliği yaptığı toplantıya; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Sancaktepe Belediye taksimpartnerler.com Başkanı İsmail Erdem, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, AK Parti Yerel Yönetimler İstanbul İl Başkanı Ahmet Cin, Yerel Yönetimler 1. Bölge Sorumlusu Habil Yazıcı ve AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan katıldı.

Projeler ve çalışmaların istişare edildiği toplantıda, yerel yönetimler alanındaki işbirliği, yeni gelişmeler ve gündem değerlendirildi. Anadolu Yakası’nın genelinde hizmet kalitesini yükseltmek hususunun da görüşüldüğü Anadolu Yakası Belediye Başkanları Toplantısı’nın oldukça verimli geçtiği bildirildi.

Reklamı Geç