Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ANNE BAŞKAN ŞEYMA DÖĞÜCÜ, OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI..

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün oğlu Burak Döğücü, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın da katıldığı nikah töreniyle hayatını Sevdiye Şendil (Döğücü) ile birleştirerek dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını Başkan Döğücü bizzat kıydı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ailesi en mutlu günlerinden birini yaşadı. Başkan Döğücü’nün oğlu Burak ve Sevdiye Şendil (Döğücü) birbirinden seçkin konukların katıldığı nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi. TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Ak Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın yanı sıra milletvekilleri, belediye başkanları Ak Parti ilçe başkanları ve çok sayıda davetlinin katıldığı nikah merasimi pandemi kuralarına uygun şartlarda yapıldı.

Oğlunun nikahını şahitlerin huzurunda kılan Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “Gözümüzün nuru evladımız Burak ile gelinimiz, kızımız Sevdiye’nin nikah merasimine teşrif ederek bizleri ziyadesiyle mutlu eden, başta TBMM Başkanımız Sayın Mustafa Şentop’a, AK Parti Genel Başkanvekilimiz Sayın Binali Yıldırım’a ve çok kıymetli misafirlerimize canı gönülden şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Reklamı Geç