Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AVRUPA ŞAMPİYONU BÜŞRA IŞILDAR VE GENÇ SPORCULARA COŞKULU ÖDÜL GECESİ..

Avrupa Şampiyonluğu’nu kazanarak İstiklal

Avrupa Şampiyonluğu’nu kazanarak İstiklal Marşımızı Avrupa’da dinleten ve ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektiren Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü’nün genç sporcusu Büşra Işıldar, haklı bir gururun yaşanmasına vesile oluyor. Kulüp Kurucu Başkanı Yücel Yalçınkaya’nın ÇEKBİAD adına düzenlediği ödül gecesinde buluşan ilçe protokolü genç sporcuları ödüllendirdi.

Hafta başında Bulgaristan’ın Sofya kentinde düzenlenen Avrupa Boks Şampiyonası’nda önemli bir başarıya imza atarak ülkemize Avrupa Şampiyonluğu madalyasını kazandıran Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü’nün genç sporcusu Büşra Işıldar, hepimizin gurur kaynağı olmaya devam ediyor. Tarihi başarının ardından dün yurda dönen ve bugün de Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde coşkulu bir ödül töreni ile karşılanan Büşra Işıldar ve takım arkadaşları ile Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü hocaları ve teknik heyeti ilçe protokolünce ödüllendirildi.

Çekmeköy Anadolu Spor Kulübü Kurucu Başkanı ve Meclis Üyesi Yücel Yalçınkaya’nın, Çekmeköy Anadolu Birleştiriici İşdünyası ÇEKBİAD adına organize ettiği coşkulu programda İstiklal Marşımızı Avrupa’ya dinleten genç sporcular ve Spor Kulübü Başkanı Fikret Taşdemir’in anıları ayakta alkışlandı. Şampiyon Boksör, Kulüp Hocası ve Milli Takım Antrenörü Fikret Taşdemir, Çekmeköy’de binlerce genç yetiştirdiklerini ve yetiştirdikleri tüm gençlerin şiddetten uzak, tertipli ve düzenli bir görünüme kavuştuklarını anlattı.

Ak Parti Milletvekili İsmet Uçma, Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları Turgay Tuna ve Hamza Çoban ile Ordulular Dernek Başkanı Metin Çoban, Belediye Spor Müdürü Doğan Karakaya ve çok sayıda Çekmeköylü’nün katıldığı ödül programında konuşan Ç.A.S.K Kurucu Başkanı Yücel Yalçınkaya, “Başta Avrupa Şampiyonumuz Büşra Işıldar olmak üzere, göğsümüzü kabartan gençlerimize ve spor kulübümüzün hocası Fikret Taşdemir ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

İmkanlar ölçeğinde çok daha büyük başarılara imza atmanın mümkün olduğunu kaydeden Yalçınkaya; “Yine bu başarıda emeği olan ilçe yöneticilerimiz, belediye başkanımız sayın kaymakamımız ve yerel basınımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Çekmeköy’ün ve Türkiye’nin adını Avrupa’da bir kez daha duyurmak ve tanıtmak son derece önemli bir başarıdır. Bu gençlerimizin çok daha büyük başarılara imza atacağına olan inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

Milletvekili İsmet Uçma da ufak imkanlar ölçüsünde elde edilen başarıların çok daha önemli olduğuna işaret ederek, 15 Temmuz’un yıldönümünde kazanılan bu başarının 15 Temmuz şehitlerimize adanacak güzel bir hediye olacağını ifade etti.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da Çekmeköylü Büşra Işıldar’ın başarısını tebrik ederek milli birlik ve beraberliğimizin önemine işaret etti ve 15 Temmuz vurgusu yaptı. Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız da, Büşra Işıldar’ın Avrupa’ya giderken şampiyonluk hedefiyle gittiğini ve önümüzde şimdi Dünya ve Olimpiyat Şampiyonluğu gibi hedeflerin olduğunu kaydetti.

Programın sonunda ise Avrupa Şampiyonumuz Büşrü Işıldar’a ilçe protokolünün hediye takdimi vardı. Çekmeköy Ordulular Dernek Başkanı Metin Çoban ve dernek yöneticileri de genç sporcuya ve ailesine üzerinde Osmanlı tuğrası bulunan anlamlı bir tablo hediye etti.

Reklamı Geç