Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAKAN AHMET ARSLAN SANCAKTEPE’DE KONUŞTU..

Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde

Kadir Topbaş Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve Belediye Başkanı İsmail Erdem’in de katıldığı  programda konuşan Bakan Ahmet Arslan, bugüne kadar Türkiye’nin geleceğine ve büyümesine vesile olan her projeye “hayır” diyenlerin, ülkenin hayrına olan Anayasa değişikliği için de “hayır” kampanyası yürüttüğünü dile getirdi.

sancaktepe bakan arslan 6Sancaktepe ziyaretinde 16 Nisan’daki referandumda “evet” demek için çok gerekçe bulunduğunu belirten Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Rabbimize şükrediyoruz; doğru anlatıldı ki insanımızın gözünde ben artık soru işareti ve tereddüt görmüyorum. Milletimiz çok net bir şekilde ‘evet’ diyor” ifadelerini kullandı. Bakan Arslan, “Çift başlılıktan kurtulmak için, geçmişte IMF kapılarında dilendiğimiz günleri yaşamamak için, 14 yılda 3 kat büyüyen Türkiye’nin daha hızlı büyümesi için bu Anayasa değişikliği bizim olmazsa olmazımızdır” dedi.

sancaktepe bakan arslan 5Türkiye’nin geçmiş dönemde ulaşım, eğitim ve sağlık gibi alanlarda yaşadığı sıkıntılardan örnekler veren Arslan, “Bugün ‘hayır’ diyen, o günkü SSK’nın genel müdürü olan zatın Savaş Ay’ın o programında düştüğü hale Allah hiçbirimizi düşürmesin” diye konuştu. Türkiye’nin, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle çok daha güçlü hale geleceğini ve hızlı karar alıp uygulama mekanizmasıyla çok daha hızlı büyüyeceğini vurgulayan Arslan, şunları söyledi:

sancaktepe bakan arslan 2“Siz 16 Nisan’da iradenizin, geleceğinizin arkasında sağlam durursanız, dünya da bizi durduramayacak, hainler de, onların maşalığını yapan terör örgütleri de durdurmayacak, ‘hayır’ cılar da durduramayacak. Gençlere, çocuklara daha iyi bir ülke bırakmak bizim boynumuzun borcudur. Ülkemizin her yeri kalkınıyor. Daha güçlü büyüyebilmemiz, daha güçlü yürüyebilmemiz için el ele olmalıyız. Bu, ülkemizin geleceği için önemlidir. Bu, çocuklarımızın, torunlarımızın daha güçlü bir Türkiye’de yaşayabilmesi için büyük bir fırsattır. Bu fırsatı kaçırmayalım.”

sancaktepe bakan arslan 4Belediye Başkanı İsmail Erdem ise yaptığı konuşmada; “Aziz Milletimiz, 16 Nisan’da, tarihinin en önemli kararlarından biri için sandığa gidecek. Yeni Anayasa ile birlikte, aynı zamanda istikbalini oylayacak. Son dönemde özellikle Batı dünyasında yaşanan gelişmeler, yapılan demokrasi dışı davranışların tek nedeni ‘Büyüyen ve Güçlenen Türkiye’nin önüne engel koymak. Ben öyle inanıyorum ki, aziz milletimiz feraseti ve dirayetiyle en doğru kararı vererek bu dış mihraklara en güzel cevabı sandıkta verecektir. Ayrıca Milletimizin genetik kodlarına, milli ve manevi değerlerine en uygun bu yönetim sistemi ile yönetimde çift başlılık son bulacak, sağlanan İstikrar ile ülkemiz yakaladığı gelişim ivmesini çok daha ileri noktalara taşıyacaktır” şeklinde konuştu.

sancaktepe bakan arslan 3

sancaktepe bakan arslan 2

Reklamı Geç