Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN REİSOĞLU; “PAZARCININ TEK DERDİ EKMEK DAVASIDIR”

Hizmette 15. kuruluş yıldönümünü

Hizmette 15. kuruluş yıldönümünü kutlayan Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi UPEK, Çekmeköy’de düzenlediği gecede birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Bülent Reisoğlu; “Bizim derdimiz ekmek davasıdır. Ulus Pazarı’nın varlığı herkese ve her bölgeye artı değer katar” dedi.

upek gece yemek 10Kuruluşunun 15. yıldönümünü yoğun katılımlı görkemli bir gala gecesiyle kutlayan Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi UPEK, verdiği birlik ve beraberlik mesajlarıyla gücüne güç kattı. Çekmeköy Çınar Düğün Salonu’ndaki geceye yoğun ilgi vardı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan gecede Ulus Pazarı’nın 15 yıllık geçmişi kısa bir sinevizyon gösterimi ile anlatıldı.

upek gece yemek 14CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şükran Akyol, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ve ilçe yöneticileri, MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur ve ilçe yöneticileri, SP İlçe Başkan Yardımcısı Veli Bal, CHP Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, CHP Meclis Üyeleri Gülali Alagöz ve A. Abbas Coşkun, Çekmeköy Ordulular Dernek Başkanı Sedat Erdem, Sivaslılar Dernek Başkanı Veysel Tuna, ALSİAD Başkanı Kayabey Kaya, KAI Göldalı Dernek Başkanı Bekir Aras, bazı muhtarlar STK temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı geceye Ak Parti Milletvekili Metin Külünk ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da birer kutlama telgrafı gönderdiler.

upek gece yemek 15Gecede Ulus Pazarı esnafı ve konuklara katılımlarından dolayı teşekkür eden UPEK Başkanı Bülent Reisoğlu, “Bizim mücadelemiz, derdimiz ve davamız ekmek uğrunadır” dedi. Edirne, Kocaeli Kartepe ve İstanbul Çekmeköy’de olmak üzere haftada 3 gün Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yağmur, çamur, kar, kış, gece, gündüz demeden ekmek mücadelesi için tezgah kurup kaliteli ürünleri halka en uygun fiyatlara sunduklarını ifade eden Başkan Bülent Reisoğlu, “Kurulduğumuz günden bugüne yanımızda olup daha iyi hizmet sunmamız için bize destek veren belediye başkanlarımızdan yöneticilerimize tüm yetkililerimize teşekkür ediyorum” dedi.

upek gece yemek 12Ulus Pazarı’nın artık bir marka değeri olduğuna işaret eden Başkan Bülent Reisoğlu; “Vatandaşa en kaliteli hizmeti en uygun şartlarda ve en uygun fiyatlarda sunabilmenin haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Pazarcılık onurlu bir mücadele ve emek gücüdür. Yıllardır birlikte tezgah açtığımız, ekmeğimiz için mücadele ettiğimiz tüm esnafımıza birlik ve beraberlik içinde nice 15. yıllar diliyorum” şeklinde konuştu. Edirne’de Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan olmak üzere tam 3 ülkeye birden hizmet verdiklerini kaydeden Reisoğlu; “11 yılı aşkın bir süredir o bölgenin turizmine katkı sağladık ve uluslararası hizmetimizle bölgenin değerine değer kattık” dedi.

upek gece yemek 11Ulus Pazarı olarak Çekmeköy’de de uzun yıllar Cumartesi günleri kurulduklarını ve bölge halkının memnuniyetini her geçen gün daha fazla kazandıklarını kaydeden Reisoğlu; yeni yapılan kapalı Pazar alanından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a teşekkür etti.

upek gece yemek 21
“Modern kapalı Pazar alanlarının yapılmasını mutlulukla karşılıyoruz çünkü kaliteli hizmet için kaliteli satış alanlarının olması gerektiğine inanıyoruz” diyen Reisoğlu; “Bu nedenle Çekmeköy Kapalı Pazar Alanı’nın yapımını memnuniyetle karşılıyoruz. Şunun özellikle altını çizmek isterim ki; Ulus Pazarı’nın Çekmeköy’de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kapalı Pazar Alanı’nda Cumartesi günleri kurulmaya devam etmesi bölgenin değerine artı değer katacaktır. Ulus Pazarı’nın varlığı bölgenin gelişimine ve ticari hayatına her zaman değer katmıştır bundan sonra da katmaya devam edecektir” dedi.

upek gece yemek 2Ulus Pazarı’nın siyaset üstü bir oluşum olduğuna vurgu yapan Bülent Reisoğlu, “Bizim davamız, derdimiz ve de mücadelemiz ekmek içindir. Bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde 15 yılı deviren bu büyük güç bundan sonra da vatandaşa daha iyi hizmet yolunda emin ve kararlı şekilde yürüyecektir” dedi.

upek gece yemek 6UPEK Başkanı Bülent Reisoğlu’nun konuşmasının ardından konuşan ilçe başkanları da Ulus Pazarı’nın Çekmeköy’de yeni yerinde, bugüne kadar vatandaşın ve Pazar esnafının alıştığı gibi Cumartesi günleri kurulmaya devam etmesi gerektiğini dile getirdiler. UPEK Başkanı Bülent Reisoğlu tarafından ilçe başkanlarına teşekkür plaketi sunuldu ve gece geç saatlere kadar şarkılar ve fasıl eşliğinde devam etti.

upek gece yemek 20

upek gece yemek 4

upek gece yemek 9

upek gece yemek 8

upek gece yemek 7

upek gece yemek 5

upek gece yemek 3

upek gece yemek 1

upek gece yemek 13

Reklamı Geç