Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“BİR GÜN DEĞİL HER GÜN BERABERİZ”

3 Aralık Dünya Engelliler

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü programladığı anlamlı etkinliklerle kutlamaya hazırlanan Çekmeköy Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, “Bir gün değil her gün beraberiz” sloganıyla daha fazla toplumsal duyarlılık çağrısı yaptı. Kulüp Başkanı Sıtkı Aydemir, “Tüm gönüldaşlarımızı engelli kardeşlerimiz ve aileleri ile birlikte olmaya davet ediyorum” dedi.

Başarılarıyla Çekmeköy’ün yüz akı olan İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü birbirinden anlamlı etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. ‘Bir gün değil her gün’ sloganıyla; 3 Aralık Cuma günü saat 14.00’da Alemdağ’da bulunan dernek merkezinde engelli aileleriyle yemekli bir etkinlik buluşması yapılacak ve akşam da tüm dernek yöneticileri engelli ailelerine ziyaretler gerçekleştirecek. Dernek merkezindeki buluşmaya engelli dostu herkesi davet eden Başkan Sıtkı Aydemir; “Bu hayatta en büyük manevi hazzı alacağımız bir görev olan engelli bireylerimiz ve ailelerinin yanında olmak bir lütuf değil insanlık vazifesidir. Bugüne kadar spor kulübümüze destek veren, bizlerle birlikte yol yürüyen tüm dostlarımızı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde de yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Engelli bireylerimiz ve aileleri ile dayanışma hususunda daha fazla toplumsal duyarlılık çağrısı da yapan Başkan Aydemir; “Hiç değilse bugünden itibaren en yakın komşumuz veya tanıdığımız engelli bir dostumuzu ziyaret ederek elinden tutalım, gözlerinin içine bakarak iki kelime sevgi sözcüğü fısıldayalım. Bu hayatta yaşayabileceğimiz en güzel duygu onlarla gönülden kuracağımız bir sevgi köprüsü olacaktır” şeklinde mesajlar verdi..

Reklamı Geç