Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİR UMUT, GÜÇLÜKLE GELEBİLEN TEK-TÜK MÜŞTERİLERİ DE KÖPEKLER KOVALIYOR…

Kısa adı OTOMER olan

Kısa adı OTOMER olan Sancaktepe’deki oto galericileri sitesi, piyasanın en hareketli olduğu şu günlerde bile sinek avlıyor. Şehrin merkezindeki oto galerilerini tek merkezde toplama amacıyla geçtiğimiz yıllarda Samandıra yan yolda kurulan OTOMER’de in-cin top atıyor. Üzerine ‘satılık’ yazısı asılarak kapısına kilit vurulan, harabeye dönmüş bakımsız dükkan sayısının her geçen gün arttığı sitede başıboş sokak köpekleri cirit atıyor, aradığım aracı belki bulurum ümidiyle gelen tek-tük müşteriler de arkalarına bakmadan kaçıyor…

Oto galericileri sitesi OTOMER’de işler bir türlü yoluna girmek bilmiyor. Sancaktepe Samandıra’da yanyolda kurulan galericiler sitesi ilk günden bugüne istediği hedefi bir türlü yakalayamadı. Beklenen ilginin olmadığı OTOMER’de dükkan sahibi yatırımcılar da, dükkan kiralayıp oto alım satımı yapmak isteyen kiracılar da hiç mutlu olamadı. 2019 yılının son aylarında oto alım satım piyasasında yaşanan hareketliliğin zerre kadar uğramadığı sitede bugünlerde yine in-cin top atıyor. OTOMER’de yatırım yapan esnaf kara kara düşünüyor. Her geçen gün umutları tükenen esnaf, zararını nasıl telafi edeceğini bilemiyor.

Harabe bakımsız sitenin katlarında başıboş gezen sokak köpekleri, aradığım aracı belki bulabilirim ümidiyle gelen tek tük müşterilere saldırıyor. Sitenin bir çok dükkanında satılık levhası asılı ve içerisinde araç olması gereken çok sayıda dükkanın içi de hafriyat atıkları ile dolu. Bazı esnaflar da ayda yılda bir uğradıkları dükkanlarının önüne koruyucu köpeklerini bağlayarak nöbetçi bırakmış. İşte bu köpekler de tek tük gelen müşterilere hoşgeldiniz demek yerine havlayan dişleriyle saldırmaya kalkışıyor. Araç almak isteyen vatandaşın ulaşım açısından da zorlanarak gidip dönebildiği site böyle giderse hepten mülk sahiplerine ve bölgeye zarar ettirecek gibi gözüküyor.  

Reklamı Geç