Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“BU ZOR GÜNLER DE GEÇİP GİDECEK ELBET..”

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi’nin hayırsever

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi’nin hayırsever muhtarı Engin Çelik, Koronavirüs ile mücadele verdiğimiz şu zor günlerde de ihtiyaç sahibi, yaşlı ve kimsesiz mahalle sakinlerinin yanında olarak örnek işlere imza atıyor.

Çekmeköy Sultançiftliği Mahallesi’nin genç ve dinamik muhtarı Engin Çelik, gece-gündüz demeksizin mahalle halkı ile dayanışma içinde olmaya devam ediyor. Muhtarın hayır işlerine dört elle sarıldığını gören bölgemizin siyasetçilerinden işadamlarına bir çok ismi de yapmak istedikleri yardımlarda Engin Çelik aracılığı ile yapıyor. Koronavirüs ile mücadele verdiğimiz şu zor günlerde mahallede yaşayan yaşlılardan kimsesizlere ve ihtiyaç sahiplerine tüm vatandaşlarla yakın temas içinde olan Muhtar Engin Çelik de yapılan yardımları en hızlı ve eksiksiz şekilde yerine ulaştırıyor.

Yeri geliyor markette alışveriş yapıp ailelere teslim eden Muhtar Engin Çelik, yeri geliyor su damacanalarını sırtıyla vatandaşın evlerine taşıyor. Muhtar Çelik, hayırseverlerin bağışladığı binlerce ekmeğin ihtiyaç sahiplerine ulaşması için de muntazam bir çalışma yapıyor. Hayattaki tek gayesinin iyilik yapmak olduğunu ifade eden Muhtar Engin Çelik, iyilik yapanın ve aracılık edenin mutlaka iyilik bulacağı sözüne inandığını söylüyor. “Rabbim iyilik yapan herkesin gönlüne göre versin” diyen Çelik, “Bizler de aracı olabiliyor ve bu yardımların sevk ve idaresinde adaletli şekilde yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize” şeklinde konuştu.

Muhtar Engin Çelik, Koronavirüs konusunda da uyarılarda bulunarak; “Aman evlerimizden dışarı çıkmayalım ve yetkililerin uyarılarını harfiyen uygulayalım. Bu zor günler de elbette geçecek” diyor.

Reklamı Geç