Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇEKMEKÖY’DEKİ KAZ GECESİ, HEMŞERİLERİ BULUŞTURDU..

Ardahan Çıldır Taşdeğirmen Köyü

Ardahan Çıldır Taşdeğirmen Köyü Derneği’nin Çekmeköy Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik’in ev sahipliğinde düzenlediği Kaz Gecesi, çok sayıda siyasetçi, iş insanı ve hemşeriyi biraraya getirdi. Yöre sanatçıları ve aşıkların renk kattığı gece yoğun katılımlı geçti.

Hafta sonu Taşdelen’de düzenlenen Ardahan Çıldır Taşdeğirmen Köyü Derneği’nin Kaz Gecesi yoğun ilgi altında gerçekleşti. Sultançiftliği Muhtarı Engin Çelik’in ev sahipliğinde düzenlenen geceye çok sayıda siyasetçi, iş insanı ve hemşeri katıldı. ARDAFED Başkanı ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Çanakkale Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, ilçe yönetimi ve meclis üyesi Sami Yayla, İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç ve Meclis Üyesi Bora Kılıç, İşadamı Seyfettin Yıldırım, mahalle muhtarları ve çok sayıda siyasetçi geceye katılan isimler arasındaydı. Geceyle ilgili olarak Muhtar Engin Çelik, “Ardahan Çıldır Taşdeğirmen Köyü Derneği’mizin düzenlemiş olduğu kaz gecesinde köylülerimizle, eş dost, akrabalarımızla bir araya geldik. Katılım sağlayan herkese köyüm adına çok teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Ardahan Çıldır Taşdeğirmen Köyü Derneği tarafından da geceyle ilgili olarak bir teşekkür mesajı yayınlandı. Mesajda şunlar kaydedildi: “Gecemize yoğun programına rağmen gelerek bizleri onurlandıran köyümüzün gururu Çanakkale Geyikli Belediye başkanı Köylümüz Sayın Mevlüt ORUÇOĞLU’na, Köyümüzün sıcaklığını bize getiren, gecemizde çok emeği olan köyümüzün muhtarı Özcan KORKMAZ’a, Taşdelen’de bize ev sahipliği yapan ve köyümüzü bu büyük metropolde en iyi şekilde temsil eden Sultançiftliği Mahalle Muhtarımız Engin ÇELİK’e, Gecemize ev sahibi olarak büyük emek veren ve bizi en iyi şekilde ağırlayan başkan yardımcılarımız Sezer KARADAĞ ve Sinan ORHAN’a, köylülerimize hizmet etmek için yemek bile yemeyen tüm yönetim kurulundaki üyelerimize, Gecemizde bizleri yalnız bırakmayan yöremizin kıymetli iş insanı, siyasetçi Çetin ÇAPAN’a, Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı ve Ataşehir Belediye başkan yardımcısı hemşehrimiz Orhan ÇERKEZ’e, Sivil toplum kuruluşlarının kıymetli başkanlarına, Gecemizde bizleri yalnız bırakmayan siyasi parti temsilcilerine, Aşıklık geleneğine gönül vermiş kıymetli ozanlarımız Gökmen DURSUNOĞLU ve Ercan ŞİMŞEKOĞLU’na, Köyümüzün kıymetli sanatçıları Urfan TANRIKULU, Burhan TANRIKULU ve Yusuf YILDIZ’a, geçmişten bu güne emek veren, destek veren tüm başkan ve yönetim kurulundaki köylülerimize, tüm üyelerimize çok teşekkür ederiz.”

Reklamı Geç